Julbord på Araslöv

Julbord på Araslöv – Det bästa av två världar

Efter några års frånvaro så serverar vi på Araslöv åter julbord. Det blir i en helt ny tappning där vi serverar ett klassiskt julbord till Ditt bord. Som hemma, men lyxen av att äta ute. Ett intimt och trevligt sätt att äta som både passar dig som privatperson och som företagare.

När serverar vi julbord: Under de tre första fredag och lördagarna i december. 1, 2, 8, 9, 15 och 16/12

Låt oss förklara mer om upplägget!
Vi kommer att servera allt som hör julen till. Sill, lax, julskinka, Jansson, köttbullar, Ris à la Malta, för att nämna några.

Skillnaden mot ett klassiskt julbord är att ni inte kommer gå och plocka det på buffé utan vi kommer att servera det till er sittandes vid bordet, där ni i lugn och ro kan sitta och plocka det ni önskar. Skulle där vara något som kanske passade lite extra säger man bara till så fyller vi på!

När ni kommer till oss börjar ni med varm glögg och ett tilltugg. När känner er redo visar vi er till ert bord. Där kommer ni få bestämma vad ni önskar att dricka och eftersom vårt julbord serveras i 4 olika serveringar har ni möjlighet att få anpassad dryck som passar till de olika delarna, allt eftersom de serveras.

Sedan börjar julbordet! Först ut är sill och fisk som kommer att serveras i olika former och med anpassade tillbehör.

Näst på tur har vi kallskuret och charkuterier, allt det som hör julen till men kanske även något nytt spännande som man inte provat tidigare. Skulle det vara så att man önskar brunkål till sin julskinka även om det tillhör det småvarma, är det självklart bara säga till så får man det!

Sen är det dags för småvarmt mer än så behöver vi nog inte förklara.

Sist ut är desserten, med Ris à la Malta i spetsen, men även några mindre sötsaker som passar som avslut på julbordet.

Uppläggen kommer att vara anpassade för 6 personer. Skulle ni vara fler kommer vi att servera flera olika upplägg beroende på storlek av sällskapet. Är ni färre ja, då löser vi såklart det också!

Hur bokar man?
Det gör man genom att mejla till info@araslovgolf.se och ange Julbord som ämne och sedan följande information: För och efternamn, Antal personer, Telefonnummer, Eventuell specialkost (ej anmäld specialkost går inte att lösa på plats), önskad tid för julbordet (från kl. 17.00). Vi kommer sedan att svara på mejlet för att bekräfta er bokning och vilken middagstid ni fått.

Pris: 745:- per person exklusive dryck

Varmt välkomna för ett riktigt gott och trevligt julbord!

Vi på Araslöv