Vi har verktygen för att lyfta ditt företagande

För företag – Företagspoolen

Att vara sponsor på Araslöv innebär inte bara stora möjligheter att profilera sitt företag lokalt och nationellt utan även att kunna erbjuda sina anställda och kunder en stor golfupplevelse. Våra sponsorpaket är utformade för att kunna möta olika krav och förväntningar hos företagen. 

Om du vill veta mer detaljerat hur Araslöv och ditt företag kan hitta samarbetsvägar så kontakta gärna oss på telefon: 044-71600, 0708-584080 eller gustaf@araslovgolf.se

Konferens på Araslöv

Att detaljerna gör helheten stämmer väl in när vi formar konferenspaket på Araslöv. Vi välkomnar dig som söker en anläggning för den lilla och den stora konferensen, för dig som söker plats för det korta mötet eller flerdagarskonferensen.

Företagsgolf

Låt Araslöv göra din företagsdag till en golfupplevelse!

Araslövs golfbanor och lokaler skapar fantastiska möjligheter att skräddarsy företagsdagar. Vi har stor erfarenhet av att anordna arrangemang både för stora som små grupper med väldigt olika önskemål. Golf, mat, konferens och boende är vår huvudverksamhet men vid önskemål kan vi krydda din dag med förstklassiga upplevelser.

För mer information kontakta
Gustaf Hagen på 044-716 00 eller 0708-584080

Sponsorer