”Här börjar en fantastisk konferensupplevelse!”

Konferens på Araslöv

Araslöv erbjuder konferens i vacker miljö.

Att detaljerna gör helheten stämmer väl in när vi formar konferenspaket på Araslöv. Vi välkomnar dig som söker en anläggning för den lilla och den stora konferensen, för dig som söker plats för det korta mötet eller flerdagarskonferensen.

2018 invigde vi vårt Konferenshotell och Konferenscenter. Nya funktionskloka lokaler med den rätta tekniken. Med den nära anslutningen till vår fina restaurang kan vi erbjuda dig en helhet som bäddar för riktiga bra konferenser.

Som krydda på din konferens har vi ett brett utbud av aktiviteter och upplevelser att erbjuda. Spela golf på våra 36 hål eller få en kul tränarledd introduktion i spelet golf. Kör gokart på Åsum Ring eller kanske spela frisbeegolf? På Konferenshotellet finns utomhus spabad, bastu, utomhusgym men också våra natursköna hälsorundor som sträcker sig över golfbanorna. Klicka gärna på ”aktiviteter” för mer information.

Konferenspaket

I våra konferenspaket ingår bland annat lokal, lunch, kaffe & kaka, frukt & vatten. Vi erbjuder även övernattning med 3-rätters middag.

”Lunch till lunch”

Lunch, eftermiddags kaffe och kaka, 3-rättersmiddag, övernattning och frukost, förmiddagskaffe och fralla, lunch.

Dagskonferens ”Helpension”

Förmiddagskaffe och fralla, lunch, eftermiddags kaffe och kaka, 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.

Halvdagskonferens

Lunch och förmiddags/eftermiddags kaffe och fralla/kaka.

AKTIVITETER FÖR KONFERENSDELTAGARE

Golf

En konferens eller företagsträff går alldeles utmärkt att kombinera med golf. Man kan välja att helt enkelt gå ut och spela på någon av våra banor; vi kan också hjälpa er att organisera en tävling. För nybörjare finns möjligheten att få enkel instruktion av vår golf Pro på rangen, innan man tillsammans går och prövar sina nya kunskaper på korthålsbanan!