PÅSKLUNCH

Serveras fredag 18/4 till måndag 21/4 – 11:30 – 14:00

Förrättsbuffé

Kavring

Spisknäckebröd

Smör

Araslövs variant av Brantevikssill

Löksill

Krämig sill med smak av ramslök

Ägghalvor toppade med majonnäs & dill

Västerbottenpaj

Rökt lamm med pepparrotskräm

Rökt rådjur med äppelchutney

Sallad på rostad pumpa, fetaost & chilirostade pumpafrön

Sallad på gulbeta, belugalinser, kapris & salsa verde

Tallriksserverad huvudrätt

Vinbräserad kyckling med rosmarin

Kronärtskockskräm, primörmorötter, friterad kronärtskocka, inlagd kålrabbi,

jalapeñofärskost, ramslöksemulsion, skysås & potatisterrin

ELLER

Bakad lax

Kronärtskockskräm, primörmorötter, friterad kronärtskocka, inlagd kålrabbi,

jalapeñofärskost, ramslöksemulsion, Sandefjordsås med dill & potatisterrin

Dessertbuffé

Brownie, fudge & havssalt

Vit kladdkaka & hallongelé

”Key lime pie” smulad digestivekex, lime- och kondenserad mjölkkräm & syltad lime

345: – per person.

Barnmeny för barn upp till 12 år

Hamburgare, nötkött, sallad, tomat, gurka, ketchup & pommes

  • Dessertbuffé

145: –

VI DRIVS AV ATT GÖRA DIN UPPLEVELSE AV ARASLÖV SÅ BRA ATT VI SES IGEN OCH IGEN