PÅSKLUNCH
Serveras fredag 18/4 till måndag 21/4 – 11:30 – 14:00
Förrättsbuffé
Kavring
Spisknäckebröd
Smör
Araslövs variant av Brantevikssill
Löksill
Krämig sill med smak av ramslök
Ägghalvor toppade med majonnäs & dill
Västerbottenpaj
Rökt lamm med pepparrotskräm
Rökt rådjur med äppelchutney
Sallad på rostad pumpa, fetaost & chilirostade pumpafrön
Sallad på gulbeta, belugalinser, kapris & salsa verde
Tallriksserverad huvudrätt
Vinbräserad kyckling med rosmarin
Kronärtskockskräm, primörmorötter, friterad kronärtskocka, inlagd kålrabbi,
jalapeñofärskost, ramslöksemulsion, skysås & potatisterrin
ELLER
Bakad lax
Kronärtskockskräm, primörmorötter, friterad kronärtskocka, inlagd kålrabbi,
jalapeñofärskost, ramslöksemulsion, Sandefjordsås med dill & potatisterrin
Dessertbuffé
Brownie, fudge & havssalt
Vit kladdkaka & hallongelé
”Key lime pie” smulad digestivekex, lime- och kondenserad mjölkkräm & syltad lime
345: – per person.
Barnmeny för barn upp till 12 år
Hamburgare, nötkött, sallad, tomat, gurka, ketchup & pommes
- Dessertbuffé
145: –
VI DRIVS AV ATT GÖRA DIN UPPLEVELSE AV ARASLÖV SÅ BRA ATT VI SES IGEN OCH IGEN