Kvälls-9an 

Resultat och information

 

 

 

Tävlingsrapporter, resultat och nyheter

Finallista 2023 Damer slutlig
Finallista 2023 Herrar slutlig
 

**INFÖR FINALEN**

Söndagen den 24/9 spelas finalen för Kvälls-9an på Norra banan, med första start kl 09.00. De nio bästa damerna respektive herrarna
spelar 18 hål slaggolf från ordinarie tee. Håll utkik i er mail/Min Golf för bokningsbekräftelse.

Återbud meddelas snarast till Martin Sjöstedt på 0732-099007 så att platsen kan gå vidare till nästa spelare på listan.
Priser utgår till top 3 damer respektive herrar. Väl mött!

***

Tävlingsrapport 5 september

När sista omgången för året skulle spelas bjöds det på fantastiskt sommarväder med härliga temperaturer, trots att vi gått in i september månad.
Nio hål poängbogey skulle spelas på Norra banan och i denna avslutningsomgång ställde 18 spelare upp (elva damer, sju herrar).

I damernas startfält var det med 20 poäng och en god segermarginal på fyra slag som Mary Önnervik knep segern i den sista omgången, närmst
bakom sig slutade Kerstin Ljunggren Ristevski och Pia Åkvist på 16 poäng.

Hos herrarna blev bäste spelare denna omgång Gunnar Neovius på sina 18 poäng, tätt följt av en trio spelare på 17 poäng, där Patric Bohlin med
det lägre spelhandicapet placerade sig på andraplatsen.

Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

När vi nu summerar grundserien efter 22 omgångar, kan vi konstatera och gratulera Pia Åkvist och Patric Bohlin som ställer sig segrare i sina
respektive serier. Stort Grattis!

Resultat Damer 230905
Resultat Herrar 230905

Tävlingsrapport 29 augusti

Det var svala temperaturer med vindstilla förhållanden när 13 spelare (åtta damer, fem herrar) begav sig ut för nio hål slaggolf på Södra banan.
I damernas startfält kunde Mary Önnervik gå runt på 35 slag och därmed spela hem segern med stor marginal, med Marie Ivarsson som närmsta
spelare bakom på 40 slag.

Hos herrarna blev även här bästa score 35 slag, signerat Peter Lindström, följt av Patric Bohlin som kom in på 37 slag.

Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

OBS! Finaldatumet 17 september krockar med serieslaget som spelas samma dag. Finalen för Kvälls-9an är därför flyttad
till söndagen 24 september och spelas på Norra Banan, starttider 09.00-09-50.
Tävlingsrapport 22 augusti

I en skön sensommarkväll var det 18 spelare (tio damer, åtta herrar) som kom till start när det skulle spelas nio hål slaggolf på Norra banan.

Med en score på 34 slag var det denna vecka Carita Nilsson som tog hem förstaplatsen i damernas startfält, följt av Karin Faijermo på andraplatsen med 37 slag.
Hos herrarna blev segerscoren denna vecka 36 slag, vilket både Martin Sjöstedt och Gunnar Neovius lyckades åstadkomma, och handicap fick fälla avgörandet där Martin Sjöstedt blev veckans segrare.

Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

 OBS! I de två sista omgångarna (29/8 & 5/9) är starttiden 16.30-17.00. Ring startern vid planerad ankomst efter 17.00!


Resultat Damer 230822
Resultat Herrar 230822

 

Tävlingsrapport 15 augusti

Med endast fyra omgångar kvar var det denna kväll 14 spelare som kom till start (tio damer, fyra herrar). Regnet hade passerat Araslöv strax innan tävlingen, och vi bjöds därefter på fint väder med varma temperaturer och hög luftfuktighet när nio hål poängbogey skulle avverkas på Södra Banan.

Det var höga poäng som krävdes för att placera sig i topp i damernas startfält. Bästa poängplockare denna kväll blev Mary Önnervik med 22 poäng, ett poäng före tvåan Marie Ivarsson.

Även hos herrarna var det bra rundor som presenterades, där Mats Persson och Martin Sjöstedt båda hamnade i topp med 21 poäng, men med ett lägre handicap fick Mats Persson ställa sig som segrare denna vecka.

Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

***PÅMINNELSE att 22/8 är sista gången denna säsong som starten är mellan 17.00-17.30. De avslutande två omgångarna (29/8 & 5/9) är starten mellan 16.30-17.00, ring startern om du planerar att komma senare än starttiden***

Tävlingsrapport 8 augusti

I ett blåsigt väder var det denna kväll elva spelare (åtta damer, tre herrar) som kom till start. Dagens spelform var poängbogey när nio hål skulle avverkas på Norra banan.

I damernas startfält blev det en betryggande seger för Pia Åkvist som kom in på 20 poäng, fem poäng före tvåan Marie Ivarsson. Pia återtog därmed även förstaplatsen i grundserien när det nu endast återstår fyra omgångar av Kvälls-9an.

I herrarnas trio var det denna vecka Harry Körkkö som spelade hem segern med sina 15 poäng, två poäng före Fredrik Persson som knep andraplatsen.
Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230808
Resultat Herrar 230808

 

Tävlingsrapport 1 augusti

Denna tisdagskväll var det dags för slaggolf på Södra banan. Väderprognosen varnade för åskoväder, men detta höll sig lyckligtvis undan från Araslöv och istället bjöds vi på en underbart stilla kväll med glimtar av sol och behagliga temperaturer. Nio spelare (fem damer, fyra herrar) ställde upp sig för start denna omgång.

Damerna spelade denna kväll från tee 59 och där kunde Marie Ivarsson spela hem veckans seger med en score på 38 slag, endast ett slag före tvåan Kerstin Ljunggren Ristevski och trean Karin Faijermo.

I herrarnas startfält kunde Patric Bohlin spela hem sin sjätte seger för säsongen. Detta efter att ha gått runt på 33 slag. Tvåa blev Gunnar Neovius som tog sig runt på 36 slag denna kväll.

Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

 

Resultat Damer 230801
Resultat Herrar 230801


Tävlingsrapport 25 juli

Det var dags för slaggolf på Norra banan denna tisdagskväll som markerade den 16:e omgången för året, då sju spelare (fyra damer, tre herrar) kom till start.
I damernas fält var det Pia Åkvist som titulerade sig som segrare efter att ha gått runt på 34 slag, tre slag före tvåan Marie Ivarsson.

Hos herrarna blev det jämnt i topp då Fredrik Persson tog veckans seger på 33 slag med endast ett slags segermarginal före tvåan Patric Bohlin som kom in på 34 slag.

Vi gratulerar veckans pristagare, priserna finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230725
Resultat Herrar 230725

Tävlingsrapport 18 juli

I den 15:e omgången för året var det dags för poängbogey på Södra banan. Tio spelare (fem damer, fem herrar) kom till spel denna tisdagskväll.
I damernas startfält blev bästa poängplockare Camilla Breitenfellner som gick runt på 18 poäng, som slutade ett poäng före tvåan Marie Ivarsson.
Även hos herrarna blev bästa score 18 poäng, signerat Inge Svensson, som tog segern med två poäng före tvåan Fredrik Persson.

Vi gratulerar veckans pristagare, priserna finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230718
Resultat Herrar 230718

Tävlingsrapport 11 juli

Med ett fint väder och något friska vindar var det tolv spelare (sju damer, fem herrar) som ställde upp för spel denna tisdagskväll. Denna vecka var det dags för poängbogey på Norra banan.

I damernas startfält slog Fia Pihl till med en riktig kanonrond och gick runt på 24 poäng, och blev därmed veckans vinnare med sex poäng före tvåan Carita Nilsson.

Hos herrarna var det tighta scores denna vecka där spelhandicap och tie-breaks fick komma att fördela positionerna. Patric Bohlin och Martin Sjöstedt hamnade båda på 19 poäng, men Patric med det lägre spelhandicapet gjorde att han kunde kliva högst upp på prispallen denna vecka.

Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230711
Resultat Herrar 230711

Tävlingsrapport 4 juli

Det var under torra men blåsiga och tuffa förhållanden som tolv spelare (sju damer, fem herrar) ställde upp i veckans omgång. Denna kväll var det dags för slaggolf på Södra banan.
I damernas startfält var det denna vecka Monica Malmgren som bärgade hem veckans seger med 39 slag, två slag bättre än tvåan Marie Ivarsson och trean Pia Åkvist.
Hos herrarna blev segerscore denna vecka 36 slag, signerat Alfred Lindström, följt av tre spelare på 38 slag där handicap fick avgöra resultatordningen.

Vi gratulerar veckans pristagare, priserna finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230704
Resultat Herrar 230704

Tävlingsrapport 27 juni

Med ett mulet väder och något kyliga sommarvindar var det tolv spelare (sex damer, sex herrar) som ställde upp denna omgång. Kvällens spelform var slaggolf som spelades på Norra banan. I damernas startfält var det Kerstin Ljunggren Ristevski som för tredje veckan i rad var spelaren att slå då hon gick runt på segerscoren 36 slag, två slag före tvåan Marie Ivarsson!

Hos herrarna var det en score på 35 slag signerat Fredrik Persson som placerade sig högst upp på resultatlistan denna vecka, en betryggande seger med fem slags marginal före tvåan Oscar Lindström.

Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230627
Resultat Herrar 230627

Tävlingsrapport 20 juni

När det var dags att spela den elfte rundan i år och därmed sätta punkt för den första halvan av säsongen, så blev det ett högt deltagarantal! Hela 17 damer ställde upp i tävlingen, som tillsammans med de fem herrarna skapade ett startfält på 22 spelare, jättekul! Dagen till ära var det dags att spela poängbogey på Södra banan. Fick inte med alla damer på bild och inte en enda herre … 🙂

I damernas startfält var det denna vecka Kerstin Ljunggren Ristevski som placerade sig högst upp på prispallen med 21 poäng! På andraplats med 19 poäng kom Karin Faijermo, följt av Marie Ivarsson på 18 poäng som knep tredjeplatsen.

Hos herrarna blev det tight i toppen där de två främsta spelarna båda hamnade på 18 poäng, men där Patric Bohlin med det lägre spelhandicapet tog förstaplatsen före tvåan Gunnar Neovius. Patric tog därmed sin fjärde seger för säsongen!

När vi nu summerar första halvan av säsongen kan vi konstatera att damernas finallista toppas just nu av Pia Åkvist, och i topp hos herrarna står Patric Bohlin!

Vi gratulerar veckans alla pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230620
Resultat Herrar 230620

Tävlingsrapport 13 juni

I kvällens omgång var det dags att spela poängbogey på Södra banan. 13 spelare (åtta damer, fem herrar) kom till start denna härliga sommarkväll.
Med 22 poäng var det Kerstin Ljunggren Ristevski som tog hem veckans seger i damernas startfält, två poäng före tvåan Mary Önnervik.
Hos herrarna kunde Gunnar Neovius spela hem en betryggande seger med 19 poäng, och tre poäng ner till närmsta spelare Martin Sjöstedt.

Vi säger grattis till veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230613
Resultat Herrar 230613


Tävlingsrapport 6 juni

Denna kväll var det dags för nationaldagsgolf dagen till ära, när åtta spelare (fyra damer, fyra herrar) kom till start. Södra banan stod som värd då det skulle spelas slaggolf över nio hål.

I damernas startfält upprepade Pia Åkvist förra veckans bedrift och tog återigen en betryggande seger efter att ha gått runt på 35 slag, sex slag föra tvåan Marie Ivarsson. I herrarnas fyrboll kunde Martin Sjöstedt spela hem veckans seger, även han på 35 slag, med Oscar Lindström som närmsta spelare bakom på 38 slag.

Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230606
Resultat Herrar 230606


Tävlingsrapport 30 maj

Kvällen bjöd på strålande väder och härliga temperaturer när det var dags att spela nio hål slaggolf på Norra banan. Elva spelare (sju damer, fyra herrar) kom till start denna omgång.

I damernas startfält skulle det krävas riktigt bra golf om man skulle rå på veckans vinnare Pia Åkvist, som denna kväll gick runt på fenomenala 29 slag, sex slag före tvåan Kerstin Ljunggren Ristevski.

Hos herrarna signerades veckans segerscore av Martin Sjöstedt efter att ha gått runt på 34 slag, tre slag före tvåan Börje Berglund som gjorde sin debut i årets Kvälls-9a.

Vi gratulerar veckans pristagare, priserna finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Herrar 230530
Resultat Damer 230530


Tävlingsrapport 23 maj

I veckans omgång var det dags att spela poängbogey på Södra Banan. Sju spelare (fem damer, två herrar) kom till start denna tisdagskväll.

I damernas startfält var det denna vecka Krystyna Dybkowska som spelade ihop flest poäng med en fin runda på 22 poäng, endast ett poäng före tvåan Mary Önnervik. I herrarnas tvåboll var det Patric Bohlin som upprepade förra veckans bedrift och tog hem segern med en score på 15 poäng, sex poäng före Mats Persson.

Vi gratulerar veckans pristagare, priserna finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Herrar 230523
Resultat Damer 230523


Tävlingsrapport 16 maj

I årets sjätte omgång var det denna vecka dags för nio hål på norra banan med poängbogey som spelform. Elva spelare (tre damer, åtta herrar) kom till start i den sköna vårkvällen.

I damernas fält blev det en jämn kamp mellan Marie Ivarsson och Pia Åkvist som bytte ledningen med varandra, men där Marie till slut vann med ett poängs marginal med en totalpoäng på 19 poäng.

Hos herrarna blev bästa spelare denna vecka Patric Bohlin, som med bland annat två birdies spelade ihop 21 poäng. Patric tog därmed hem veckans seger med en segermarginal på två poäng före tvåan Gunnar Neovius.
Vi gratulerar veckans pristagare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230516
Resultat Herrar 230516


Tävlingsrapport 9 maj

Till denna veckas Kvälls-9a var det fem spelare (tre damer, två herrar) som trotsade de blåsiga förhållandena när det var dags för att spela slaggolf på Södra Banan.

I damernas trio var det en betryggande seger på 33 slag som gjorde upp kvällens bästa score, signerat Pia Åkvist, fem respektive sex slag före tvåan Fia Pihl och trean Karin Faijermo. Pia tog därmed sin första seger för säsongen.

I herrarnas tvåboll blev det en jämn batalj mellan Patric Bohlin och Martin Sjöstedt, där de stod på lika slag inför sista hålet. Men en olycklig out of bounds för Patric Bohlin gjorde att Martin Sjöstedt kunde dra det längsta strået denna kväll, och gick runt på 34 slag med två slags segermarginal.
Vi gratulerar veckans pristagare, priserna finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230509
Resultat Herrar 230509


Tävlingsrapport 2 maj

Norra banan stod som värd för Kvälls-9an denna vecka, när elva spelare (nio damer, två herrar) kom till start. Dagens spelform var slaggolf. Kvällens bästa score signerades av Karin Faijermo efter att ha gått runt på 34 slag, två slag före tvåan Pia Åkvist. Då endast två herrar kom till start blev det matchliknande förhållanden där Ronny Rapp tog kvällens seger med en score på 39 slag, fem slag före tvåan Fredrik Persson. Vi gratulerar veckans vinnare, era priser finns att hämta som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230502
Resultat Herrar 230502


Tävlingsrapport 25 april

Med stora kontraster på vädret från förra veckan var det totalt sju spelare (fyra damer, tre herrar) som kom till start denna kväll. Nio håls poängbogey på Södra banan spelades i den vassa vinden där temperaturen visade 9 °C. I damernas kvartett kunde Carita Nilsson titulera sig som segrare denna kväll efter att gått runt på 18 inspelade poäng, två poäng före tvåan Mary Önnervik.
Även i herrarnas trio blev bästa score 18 poäng denna kväll, signerat Martin Sjöstedt. Fem poäng före tvåan Oscar Lindström.
Vi säger grattis till veckans pristagare, priserna finns att hämta ut som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230425
Resultat Herrar 230425


Tävlingsrapport 18 april

Årets andra omgång av Kvälls-9an spelades under härliga förhållanden med 15 °C och sol. 15 spelare ställde upp (nio damer, sex herrar), där kvällens spelform var poängbogey och Norra banan som stod som värd för denna omgång.

I damernas startfält var det Monica Malmgren som spelade bäst i den sköna vårkvällen och fick ihop 21 poäng, två poäng före tvåan Fia Pihl. I herrarnas startfält blev det jämt i toppen där både Martin Sjöstedt och Lars Håkansson gick runt på 19 poäng, och handicap blev avgörande där Martin Sjöstedt tog hem veckans seger. Vi gratulerar veckans pristagare, priserna finns att hämta som presentkort i shopen.

Resultat Damer 230418
Resultat Herrar 230418


Tävlingsrapport 11 april – startdatum

Så var det äntligen dags för en ny säsong av Kvälls-9an. I årets premiäromgång stod 10 spelare (7 damer, 3 herrar) redo att trotsa det förmodade regnet, som höll sig borta fram till ca halvvägs in i rundan. Kvällens spelform var slaggolf över nio hål på Södra banan. Hos damerna togs årets första vinst hem av Marie Ivarsson efter att ha gått runt på 34 slag, ett slag före tvåan Kerstin Ljunggren Ristevski.
I herrarnas trio kunde Patric Bohlin bärga hem årets första seger efter ett stabilt spel och 34 slag, fem respektive sex slag före tvåan Fredrik Persson och trean Martin Sjöstedt. Vi gratulerar veckans pristagare, priserna finns att hämta ut som presentkort i shopen!

Resultat Damer 230411
Resultat Herrar 230411