BAR & LOUNGEMENY VÅR 2025
Maten har en central roll på Araslöv och är en stor upplevelse för både öga och mun. I vackra miljöer kan du, från morgon till kväll, koppla av och njuta av våra olika menyer. Vi arbetar med stor passion matlagning och för oss går det hand i hand med att arbeta med ekologiska och närproducerade råvaror.
Serveras 11/4 – 22/6
Måndag – Lördag 11:30 – 17:00
Söndagar 11:30 – 16:00
Smörrebröd – 145: –
● Rågbröd, smör, sallad, pastrami, picklad silverlök, rostad lök, saltgurka & remouladsås
● Rågbröd, smör, sallad, egengjord löksill, krämig sallad på kokt potatis, hackat ägg, majonnäs, gräslök och dill, picklade morötter & smulad västerbottenost
● Rågbröd, smör, sallad, handskalade räkor, kokt ägg, majonnäs, dillinlagd gurka & citron
Araslövs Bookmaker – 215: –
Surdegsbröd, sallad, pastrami, majonnäs smaksatt med Dijon, pepparrot- och honung, picklad silverlök & salsa verde – Serveras med örtkryddade pommes och dipp
Burgare, välj mellan nötkött och Pannoumi – 215: –
Brioche, Väddö cheddar, gräslök, karamelliserad lök, picklad silverlök, rostad lök, friterad jalapeño, jalapeñomajonnäs med grovhackad saltgurka – Serveras med örtkryddade pommes & dipp
Spätta 179: –
Friterad spätta, gröna ärtor, picklade morötter, citron, plockad dill, remouladsås & smörslungad potatis
Pasta bolognese, välj mellan högrevsragu och sojafärsragu – 179: –
Vitlöksfärskost, salsa verde, riven parmesan & tortiglioni
Vårsallad, välj mellan varmrökt lax och Pannoumi – 215: –
Salladsmix, örtmarinerad potatis, picklade morötter, dillinlagd gurka, gröna ärtor, rädisor, tomat, kapris, krutonger & senap, honung- och pepparrotsdressing
VI DRIVS AV ATT GÖRA DIN UPPLEVELSE AV ARASLÖV SÅ BRA ATT VI SES IGEN OCH IGEN