À LA CARTE MENY VÅR 2025

Vår à la carte-meny lämnar ofta minnen svåra att glömma. Vår meny skapas med syfte att överträffa gästens förväntningar genom att skapa nya smakkombinationer med noga utvalda råvaror. Vi bjuder in dig till en kväll med överraskningar, otroliga smaker och ett varmt och  familjärt bemötande – oavsett om du stannar till för en varmrätt eller som boende hos oss på hotellet!

Serveras 11/4 – 10/5

Måndag – Lördag 18:00-21:00

FÖRRÄTTER

Kycklingterrine – 175: –
Guanciale, ärtstomp med citron och körvel, wasabiärtor, friterat kycklingskinn, citroninlagd kålrabbi, färskost med fänkålsfrön, fänkålspollen & Kalix löjrom

Råbiff – 175: –
Gräslök, ostkräm på Havgus, minus 8 vinägergelé, bakad gulbeta, grönpepparolja, brynt smörrostat panko, verbena blomma & rostad Havgus

Rödingtartar – 175: –
Vårlök, rädisa, picklad avokadokräm, jalapeño, saltrostade cashewnötter, kokosskum, citronkoriander & ponzu- och brynt smördressing

Ravioli – 175: –
Chevré- och ricottakräm, picklad rödbetskräm, saltbakad rödbeta, frysta krossade hallon, hallonhoung, rostade pinjenötter, friterad ruccola & riven Chevré

HUVUDRÄTTER

Noga utvalt svenskt nötkött – 325: –
Mandarinbakad palsternacka, smörstekt savojkål, snabbpicklad röd endive, confiterad vitlöksmajonnäs, palsternacksskum & kryddig vinägersky med rostad märg

Kryddstekt kalv – 335: –
Äpple- och jordärtskockspuré, terrine på potatis- och jordärtskocka, äppelmarinerad fänkål, sotad picklad rödlök, friterad kapris & brynt lökskt

Torskrygg – 355: –
Kronärtskockspuré, vinkokt morot, bakad purjolök, purjolöksaska, pepparinlagd steklök, krutonger, sjökorall & blåmusselskum

Kryddig friterad polenta – 295: –
Kronärtskockspuré, vinkokt morot, bakad purjolök, purjolöksaska, pepparinlagd steklök, krutonger, confiterad vitlöksmajonnäs & rostad tomatbuljong

Stor råbiff – 325: –
Gräslök, ostkräm på Havgus, minus 8 vinägergelé, bakad gulbeta, grönpepparolja, brynt smörrostat panko, verbena blomma & rostad Havgus – Serveras med örtkryddade pommes

Araslövs burgare, välj mellan nötkött och Pannoumi – 215: –
Brioche, Väddö cheddar, gräslök, karamelliserad lök, picklad silverlök, rostad lök, friterad jalapeño & jalapeñomajonnäs med grovhackad saltgurka – Serveras med örtkryddade pommes & dipp

DESSERTER

Passionsfrukt – 155: –
Passionsfruktscurd, passionsfruktskrisp, passionsfruktsgelé, maräng, chili- och yuzuinlagd mango, vispad grädde med crème fraiche & honungsglass

Choklad – 155: –
Bakad choklad, blodapelsincurd, pistagesmörkräm, kanderade pistagenötter, olivolja, Læsø Salt, & blodapelsinsorbet

Pekannöt – 155: –
Pekannötstartelette, kumquats- och havtornskompott, misokolasås & vaniljglass

Utvalda ostar – 155: –
3 utvalda ostar med tillbehör
Fråga serveringspersonalen om vad som serveras ikväll

VI DRIVS AV ATT GÖRA DIN UPPLEVELSE AV ARASLÖV SÅ BRA ATT VI SES IGEN OCH IGEN