À LA CARTE MENY VINTER 2025
Vår à la carte-meny lämnar ofta minnen svåra att glömma. Vår meny skapas med syfte att överträffa gästens förväntningar genom att skapa nya smakkombinationer med noga utvalda råvaror. Vi bjuder in dig till en kväll med överraskningar, otroliga smaker och ett varmt och familjärt bemötande – oavsett om du stannar till för en varmrätt eller som boende hos oss på hotellet!
Serveras 20/10 – 27/11
Måndag – Torsdag 16:00-20:00
FÖRRÄTTER
Toast Skagen – 175: –
Smörstekt bröd, krispsallad, majonnäs, dill, pepparrot, citron, finhackad rödlök & löjrom
Krokett x2 – 75: –
Anka, svamp, tryffelmajonnäs & riven parmesan
HUVUDRÄTTER
Araslövs Burgare, välj mellan Nötkött och Pannoumi – 225: –
Potato bun med sesamfrön, Väddö cheddar, gräslök, karamelliserad lök, picklad silverlök, rostad lök, friterad jalapeño, jalapeñomajonnäs med grovhackad saltgurka
Serveras med örtkryddade pommes & dipp
Wienerschnitzel – 295: –
Gröna ärtor, friterad kapris, citron, ansjovissmör & rödvinssås
Serveras med örtkryddade pommes
Vitvinspocherad torsk – 295: –
Gröna ärtor, räkor, hackat ägg, pepparrot, plockad dill, dillolja & vitvinssås
Serveras med smörslungad potatis
Svampravioli – 275: –
Ravioli fylld med champinjoner- och mozzarella, vitlöksstekta champinjoner- och shiitake, friterad ostronskivling, picklad silverlök, rostade hasselnötter, riven parmesan, persilja & smörad svampbuljong
DESSERTER
Crème brûlée – 125: –
Hallon- och blåbärskompott, frystorkade hallon & hallonsorbet
Chokladtryffel x2 – 50: –
Fråga personalen om kvällens smaker
VI DRIVS AV ATT GÖRA DIN UPPLEVELSE AV ARASLÖV SÅ BRA ATT VI SES IGEN OCH IGEN
