À LA CARTE MENY VINTER 2025

Vår à la carte-meny lämnar ofta minnen svåra att glömma. Vår meny skapas med syfte att överträffa gästens förväntningar genom att skapa nya smakkombinationer med noga utvalda råvaror. Vi bjuder in dig till en kväll med överraskningar, otroliga smaker och ett varmt och  familjärt bemötande – oavsett om du stannar till för en varmrätt eller som boende hos oss på hotellet!

Serveras 20/10 – 27/11

Måndag – Torsdag 16:00-20:00

FÖRRÄTTER

Toast Skagen – 175: –
Smörstekt bröd, krispsallad, majonnäs, dill, pepparrot, citron, finhackad rödlök & löjrom

Krokett x2 – 75: –
Anka, svamp, tryffelmajonnäs & riven parmesan

HUVUDRÄTTER

Araslövs Burgare, välj mellan Nötkött och Pannoumi – 225: –
Potato bun med sesamfrön, Väddö cheddar, gräslök, karamelliserad lök, picklad silverlök, rostad lök, friterad jalapeño, jalapeñomajonnäs med grovhackad saltgurka
Serveras med örtkryddade pommes & dipp

Wienerschnitzel – 295: –
Gröna ärtor, friterad kapris, citron, ansjovissmör & rödvinssås
Serveras med örtkryddade pommes

Vitvinspocherad torsk – 295: –
Gröna ärtor, räkor, hackat ägg, pepparrot, plockad dill, dillolja & vitvinssås
Serveras med smörslungad potatis

Svampravioli – 275: –
Ravioli fylld med champinjoner- och mozzarella, vitlöksstekta champinjoner- och shiitake, friterad ostronskivling, picklad silverlök, rostade hasselnötter, riven parmesan, persilja & smörad svampbuljong

DESSERTER

Crème brûlée – 125: –
Hallon- och blåbärskompott, frystorkade hallon & hallonsorbet

Chokladtryffel x2 – 50: –
Fråga personalen om kvällens smaker

VI DRIVS AV ATT GÖRA DIN UPPLEVELSE AV ARASLÖV SÅ BRA ATT VI SES IGEN OCH IGEN