Vill du jobba på Araslöv?

Souschef

Är det dig vi söker?

Just nu letar vi på Araslöv personal inför kommande säsong. Vi är en golfanläggning som ligger strax norr om Kristianstad med ett av Sveriges mest populära golfpaket. Vårt mål är att ge våra gäster en upplevelse som dem kommer att minnas och något som man längtar efter att komma tillbaka till.

Vi som jobbar på Araslöv har en stark sammanhållning med hög servicegrad och ett stort engagemang. Vi vill alltid bli bättre, ha roligt och hjälpa varandra.

På Araslöv har maten och servicen en central roll och vi vill ge våra gäster en upplevelse från morgon till kväll. Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon till sen kväll med frukost och fika, tallriksserverad lunch kompletterad av en bistromeny som det går att beställa ifrån under hela eftermiddagen samt kvällar med à la cartemeny.

Vi strävar efter att använda närproducerade råvaror och vår målsättning är att erbjuda en helhetsupplevelse som innebär att endast de bästa råvarorna serveras i vår restaurang.

Om dig:

Du är glad, engagerad, nyfiken, målmedveten och har ett genuint intresse för matlagning och service på högsta nivå. Du är kreativ och anpassar dig efter situationen. Du ser lösningar framför problem, är flexibel, gillar när det är högt tempo och är stresstålig. Du har fingertoppskänsla när det gäller ledarskap och du vet hur du får laget i köket att prestera på högsta nivå. Du har förmåga att motivera och lyfta dina medarbetare och ser dig själv som en del av laget. Kvalitet och service är viktiga ledord för dig.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att ha ett nära samarbete med vår kökschef och andra souschef. Du kommer att arbeta operativt i köket samt leda övrig personal i köket, sköta varubeställningar, säkerhetsställa kvaliteten samt vara en del i menyplaneringen.

Arbetet sker dagtid, kvällstid och helger.

Anställningsvillkor:

Första 6 månaderna är provanställning som förväntas övergå till en tillsvidareanställning.

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön.

Tillträde: efter överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev eller övriga frågor till:

Christoffer@araslovgolf.se

Märk din ansökan med vilken tjänst du är intresserad av.

Under rådande omständigheter kommer första kontakten ske via mejl därefter telefon.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!