Vill du jobba på Araslöv?

Araslöv krog söker Sous chef som vill vara en del i att förädla och utveckla våra matupplevelser!

Vi vill nu stärka vårt kök för att ta maten till nya nivåer. Vi söker dig med gedigen erfarenhet och med vana av mat på hög kulinarisk nivå.

Du kommer arbeta nära vår Food & Beverage Manager och kökschef för att tillsammans förädla och utveckla våra matupplevelser. Tjänsten innebär ett ansvar för vårt kök och att leda vårt köksteam.

Vi erbjuder en heltidstjänst med tillträde snarast. Tjänsten är flexibel och innebär arbetstid på dagtid, kvällstid och helger.

Du
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper där positiv inställning, lagspelare och rakhet är viktiga. Vi vill att du leder genom kunskap och inställning och att ekonomi är en ledstjärna i ditt arbete. Vi önskar att du är kreativ och vill ta plats i vår utvecklingsprocess och att du har passion för bra och närproducerade råvaror.

Vi
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö.
En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke.
Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster.
Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och
jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.
Är du intresserad av att bli en del av oss och vår framtid så skicka din ansökan till mig på christoffer@araslovgolf.se