Välkommen till Araslöv Krog

DAGENS LUNCH

BISTRO MENY

BRÖLLOP & FEST

Konferenser

RESTAURANGEN HAR ÖPPET FÖR LUNCH ALLA DAGAR 11.30 – 15.00. BISTROMENYN ÄR ÖPPEN ALLA DAGAR 11.30 – 21.00 MED UNDANTAG DE KVÄLLAR VI EJ SERVERAR TRERÄTTERSMIDDAG.

Välkommen till
Araslövs Krog

Maten har en central roll på Araslöv och är en upplevelse för både öga och mun. I vackra miljöer kan du, från morgon till kväll, koppla av och njuta av olika menyer. I våra golfpaket ingår en frukostbuffé med brett utbud och en matupplevelse som garanterat uppfyller era högt ställda förväntningar.

“Ett av Sveriges mest populära golfpaket”

I vårt golfpaket bor du antingen i vårt nybyggda Konferenshotell i anslutning till klubbhuset eller på banan i vårt Golfhotell med utsikt över Södra banan och Araslövssjön. På kvällen ingår en matupplevelse som är något utöver det vanliga. Golfen spelar du på någon av våra två 18-hålsbanor eller varför inte båda.

Bröllop och fest

I vår rustika festsal från 1735 har vi haft nöjet att anordna många bröllop och födelsedagsfester med boende för era gäster inom 400 meter och en stenkyrka från 1200-talet precis runt hörnet.

Foto: Mickael Tannus – www.tannus.se

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.