Välkommen till Araslöv Krog

DAGENS LUNCH

BISTRO MENY

BRÖLLOP & FEST

Konferenser

RESTAURANGEN HAR ÖPPET FÖR LUNCH MÅNDAG – SÖNDAG 11.30 – 15.00 MED EN DAGENS OCH EN BISTRO, ÄR RESTAURANGEN KVÄLLSÖPPEN FÖR TRERÄTTERS MIDDAG FÖRLÄNGS BISTROMENYNS ÖPPETTIDER TILL 21.00

Välkommen till
Araslövs Krog

Maten har en central roll på Araslöv och är en upplevelse för både öga och mun. I vackra miljöer kan du, från morgon till kväll, koppla av och njuta av olika menyer. I våra golfpaket ingår en frukostbuffé med brett utbud och en matupplevelse som garanterat uppfyller era högt ställda förväntningar.

“Ett av Sveriges mest populära golfpaket”

I vårt golfpaket bor du antingen i vårt nybyggda Konferenshotell i anslutning till klubbhuset eller på banan i vårt Golfhotell med utsikt över Södra banan och Araslövssjön. På kvällen ingår en matupplevelse som är något utöver det vanliga. Golfen spelar du på någon av våra två 18-hålsbanor eller varför inte båda.

Bröllop och fest

I vår rustika festsal från 1735 har vi haft nöjet att anordna många bröllop och födelsedagsfester med boende för era gäster inom 400 meter och en stenkyrka från 1200-talet precis runt hörnet.

Foto: Mickael Tannus – www.tannus.se

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.