Skaffa grönt kort på Araslöv

Araslövs Grönt Kort utbildning

Här kommer nyttig information om hur vår ”Gröna kortet-utbildning” går till, vad du bör tänka på men också vad som händer efter färdig utbildning. Det finns en naturlig väg där vi hjälper dig komma igång med golfen på bästa sätt. Har du frågor så kontakta gärna vår tränare.

Grön kort 2020

Välkommen att ta steget in i golfens underbara värld! För att ge dig de bästa förutsättningarna för ditt golfande bör du satsa på en gedigen utbildning i golf! Vi hjälper dig med introduktionen i golf och strävar efter att alla ska klara Grönt Kort efter avslutad utbildning!

Du väljer själv om du vill gå tillsammans med andra i grupp på fasta datum eller om du hellre vill göra din utbildning privat i egen takt.

Hos oss på Araslöv får du din utbildning i en lugn och avslappnad miljö där alla är välkomna! Vår utbildning leds av duktiga tränare och vi följer Svenska Golfförbundets riktlinjer för Grönt Kort.

Grönt kort i grupp

7 timmars praktisk träning.

Teori genom SGF:s Vägar in i golfen.

Golf ID

Lån av utrustning under kurstillfälle och egen träning.

Fria rangebollar under kurstid.

Regelvandring i grupp under säsong.

Pris: 1795:-

Kurs 1: 4/4 kl 9-12, 11/4 kl 13-15, 18/4 kl 9-11.

Kurs 2: 10/4 kl 13-16, 13/4 kl 9-11, 19/4 kl 9-11

Grönt kort privat

5 st 25 min lektioner enskilt

Teori genom SGF:s Vägar in i golfen

Golf ID

Lån av utrustning under kurstillfälle och egen träning.

Fria rangebollar under kurstid.

Regelvandring i grupp under säsong.

Pris: 1995:-

Att tänka på

Vi i shopen har mångåring kunskap om golfutrustning. Kom in hos oss för att köpa rätt utrustning för dig

Så här går du vidare efter din Grönt Kort-utbildning

  • Fortsätt träna på våra bra träningsområden och delta i vår medlemsträning 
    Du blir inte en golfare över en dag utan med träning kommer du lyckas nå dina mål. Vår drivingrange, korthålsbana, närspelsområde och puttinggreen håller väldigt hög klass där du kan utvecklas väl.
  • Spela dina fadderrundor. Nu ska du spela 3 stycken 9-hålsrundor tillsammans med en fadder, en person som har HCP 36 eller bättre. När du har spelat dina fadderrundor finns krav på poäng för att du ska bli godkänd. 2 stycken fadderrundor vill vi se dig ha 14-17 poäng, eller 1 runda med 18 poäng eller bättre! Om du inte lyckas nå poängkraven, fortsätt att träna på rangen och träningsområdena och prova igen tillsammans med din fadder. När du har lyckats få poängkraven är du godkänd och får spela själv på banan!
  • Medlemskap för dig på Araslöv. Om du blir medlem på Araslöv ingår grönt kort kursen (gäller fullvärdigt medlemskap 6800 SEK). Att vara medlem på Araslöv innebär att du kan vara med och delta i följande:
  • Sociala grupper tillsammans med Araslövs Golfklubbs medlemmar. Här kan du spela onsdagsgolf herrar/damer, tisdagsgolfen för 50+ år, torsdagsgolfen – även kallad antikrundan och fredagsgolfen för de som vill hinna med en runda efter lunch på fredagar. Mot dessa grupper kan man vända sig för att hitta nya spelpartners eller faddrar.
  • Vill du vara med i tävlingar så har Araslöv ett tävlingsprogram som sträcker sig från april till oktober månad. Här kan du spela singel, parspel eller scramble-tävlingar.
  • Klubbor och kläder är väldigt viktigt för dig som golfare. Araslövs Golfshop är en av Sveriges mest välsorterade shopar med prisgaranti! Här får du hjälp av proffs hitta rätt utrustning just för dig. Araslövs Golfshop håller samma pris som andra kedjor så du hittar lägsta pris här hos oss!
  • För alla under 21 år finns möjligheten till att vara med i Araslövs juniorverksamhet och juniorträning.
  • Våra erfarna tränare Marcus och Dennis erbjuder lektioner. Med mångårig erfarenhet och hjälp av en högteknologisk golfstudio erbjuder vi dig möjlighet att lyfta din golf till en ytterligare nivå. Kontakta shopen för mer information.

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.