Allt du behöver för att bli en bättre golfare.

;

Träning och golfshop

Välkommen till en av Sveriges största och vad vi tycker vackraste golfshopar. Vi har lång erfarenhet av att bedriva shop och undervisning och tror att vi på Araslöv har förutsättningar för att ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi har träningsområden som utvecklar såväl ditt närspel som långa spel och kryddas av vår fina svingstudio. I shopen möts du av ett brett klädutbud samt det senaste och hetaste inom golfutrustning med klubbor från bland annat Titleist, Callaway, Ping och Cobra.

Kurser / Lektioner

Gröntkort

Golfskola

Svingstudio

Golf blir bara roligare ju bättre man blir! 2014 öppnade Araslövs Golfstudio. Studion är placerad på ett perfekt läge på rangen, bredvid södra banans första tee.

Nytt liv i dina klubbor

Har du “tappat greppet!?”

Passa på att greppa om dina klubbor hos oss. Vi flertalet grepp att välja mellan. Vi både förlänger och kapar dina klubbor efter önskemål.

Driving range

Araslövs Driving Range är en 4000kvm stor gräs range med ett antal upphöjda greener som mål. Här slår du med kvalitativa Taylor Made bollar. Bredvid finns en stor puttinggreen, bunker, pitchgreen och en Pay ´n Play bana. Träning ger färdighet!

Rangekort
På rangen tar vi kreditkort och rangekort. Rangekort kan köpas i receptionen.

6 hinkar (180 bollar) 150 SEK (+50 SEK deposition för kort)
14 hinkar (420 bollar) 320 SEK (+50 SEK deposition för kort)
22 hinkar (660 bollar) 450 SEK (+50 SEK deposition för kort)
30 hinkar (900 bollar) 580 SEK (+50 SEK deposition för kort)
40 hinkar (1200 bollar) 730 SEK (+50 SEK deposition för kort)
100 hinkar (3000 bollar) 1650 SEK (+50 SEK deposition för kort)

Förlorat rangekort ersätts ej. Rangekort återbetalas ej.

Rangen är öppen dygnet runt hela året!
Med undantag måndagar 19-24

Golfshop

Araslövs Golfshop är en av Sveriges mest välsorterade shopar.

I direkt anslutning till receptionen finner ni vår mysiga välsorterade golfshop med ledande varumärken inom golf och fritidskläder, klubbor och skor. Här finner ni även presenter och golftillbehör. Här gäller prisgaranti. Våra duktiga PGA utbildade golftränare hjälper dig med lektioner, gröntkort och att välja rätt utrustning i modern golfstudio. Vi utför även omgreppning och reperationer av klubbor. Personlig införsäljning av loggobollar.

Välkommen in, låt dig inspireras av vår kunniga personal!

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.