Allt du behöver för att bli en bättre golfare.

;

Demodagar 2021

Kommande demodagar. Endast bokade tider gäller i Coronatider. Boka din tid för Custom Fitting i shopen eller via shopen@araslovgolf.se PING 18 maj...

Extrainsatt nybörjarkurs

Vi märker nu att många är sugna på att börja spela golf, vilket vi är så glada över! Vi har därför satt in en extra Grönt kort utbildning 13-14 maj...

Träning och golfshop

Välkommen till en av Sveriges största och vad vi tycker vackraste golfshopar. Vi har lång erfarenhet av att bedriva shop och undervisning och tror att vi på Araslöv har förutsättningar för att ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi har träningsområden som utvecklar såväl ditt närspel som långa spel och kryddas av vår fina svingstudio. Svingstudion anväder vi även när vi testar ut klubbor. I shopen möts du av våra duktiga PGA utbildade golftränare som hjälper dig med lektioner, gröntkort och att guida dig rätt i utrustningsdjungeln. Vi har ett brett utbud av kläder,skor och tillbehör samt det senaste och hetaste inom golfutrustning med klubbor från bland annat Titleist, Callaway, Ping, Cobra och Wilson. Vi tillhör inköpskedjan Golfstore och har alltid “Lägsta pris garanti” på varor till ordinarie pris. Du kan även gå med i vår kundklubb som ger dig bonus på alla dina köp. Registrera dig i shopen!

Vi utför även omgreppning och reperationer av klubbor. Greppar du om mer än 6 klubbor får du 10% rabatt!

Välkommen in och låt dig inspireras!

Linda, Marcus & Carl-Cedric

044-716 00

| shopen@araslovgolf.se |

Kurser / Lektioner

Gröntkort

Golfskola

Omgreppning & reparationer

Greppa om dina klubbor hos oss, vi har flertalet grepp att välja mellan. Vi både förlänger,kapar ändrar loft och lie på dina klubbor efter önskemål. 

Driving range

Araslövs Driving Range är en 4000kvm stor gräs range med ett antal upphöjda greener som mål. Här slår du med kvalitativa Srixon bollar. Bredvid finns en stor puttinggreen, bunker, pitchgreen och en Pay and Play bana. Träning ger färdighet!

Rangekort
På rangen tar vi kreditkort och rangekort. Rangekort kan köpas i receptionen.

6 hinkar (180 bollar) 150 SEK (+50 SEK deposition för kort)
14 hinkar (420 bollar) 320 SEK (+50 SEK deposition för kort)
22 hinkar (660 bollar) 450 SEK (+50 SEK deposition för kort)
30 hinkar (900 bollar) 580 SEK (+50 SEK deposition för kort)
40 hinkar (1200 bollar) 730 SEK (+50 SEK deposition för kort)
100 hinkar (3000 bollar) 1650 SEK (+50 SEK deposition för kort)

Förlorat rangekort ersätts ej. Rangekort återbetalas ej.

Rangen är öppen dygnet runt hela året!
Med undantag måndagar 19-24