Onsdagsgolf Herrar

Information och resultat

Ny information Onsdagsgolfen 2020, 24 juni 2020

– Information om Onsdagsgolf för Damer och Herrar 2020

– Startschema Onsdagsgolf 2020

 

Välkommen att spela golf varje onsdag i Araslöv.

START 16.30 – 17.30 VID KIOSKEN

Vill man tävla kostar det 20:-/gång. Fördelning av startavgifterna är 80% till deltävlingen och 20% sparas till finalpriser, ca 1 pris/sjätte deltagare. OBS! Frivilligt! Deltävlingarnas pris är alltid presentkort i Shopen.

Ring Startern vid ankomst efter kl 17.00. Detta är viktigt för att inte Startern skall bli utan medspelare. Spelschemat med Starter och telefonnummer finns på hemsidan och på anslagstavlan.

Har ni frågor så ring 072-239 51 39 eller maila stefan.johansson56@gmail.com

Den gemensamma Startern samlar in pengar för både damer och herrar. Vi spelar 9 hål enligt schemat nedan.

  • Scorekorten läggs i en låda som står i respektive omklädningsrum efter rundan. Startern hämtar dessa och mailar alla resultat till Stefan, som gör resultatlistor. Resultaten läggs ut på hemsidan och sätts upp på anslagstavlan.
  • Priser. Resultatlistorna finns på anslagstavlan och i Receptionen, där man så snart som möjligt ska hämta ut vinsten på ett presentkort för att använda sin vinst till att köpa något i shopen. 
  • Alla spelare ska registrera sin runda – markören ska alltid få ett mail om att registrering skett. Detta för att undanröja rykten om fusk.

 

 

 

Tävlingsrapporter, resultat och nyheter

Onsdags golfen 1 Juli 2020

Äntligen har onsdagsgolfen kommit igång detta ovanliga år med en pandemi som har stoppat all tävlingsverksamhet.  Onsdagens tävling genomfördes under fina förhållande och med ett startfält på 21 spelare, damer som herrar. Denna gång var det slaggolf som spelform,...

BANSTATUS: Båda banorna är öppna med sommargreener.

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.