Onsdagsgolf Herrar

Information och resultat

Information Onsdagsgolfen. Damer och Herrar

Uppdatering Svenska golfförbundet 17 maj 2021

SGF häver den starka avrådan för klubbar och distrikt att arrangera tävlingar och SGF:s verksamhet med förbundstävlingar och tävlingar ingående i SGF Golf Ranking kan starta.

Ovanstående innebär att vi i styrelsen har en förhoppning om att starta upp aktiviteter, såsom Onsdags Golfen, även för medlemmar födda tidigare än 2002, från 1 juni.

De sociala grupperna kan återuppta sitt spel och vi kan börja följa det uppgjorda tävlingsprogrammet. Första tävlingen blir 13 juni, följt av KM 4 juli och Nationell Damdag 8 juli.

Araslövs GK följer SGF:s rekommendationer och kommer att starta Onsdagsgolfen 2021, så fort som SGF lättar på restriktionerna för smittspridning av Covid-19.

Information kommer löpande på denna sida, mer information angående SGF:s uppdateringar och Araslövs GK:s beslut finns på Medlemssidan.

Onsdagsgolfen startar den 2 juni om det inte blir något bakslag i pandemin.

Styrelsen / Stefan Johansson

 

Välkommen att spela golf varje onsdag i Araslöv.

START 16.30 – 17.30 VID KIOSKEN

Info. Sociala grupper – 21

Vill man tävla kostar det 20:-/gång. Fördelning av startavgifterna är 80% till deltävlingen och 20% sparas till finalpriser, ca 1 pris/sjätte deltagare. OBS! Frivilligt! Deltävlingarnas pris är alltid presentkort i Shopen.

Ring Startern vid ankomst efter kl 17.00. Detta är viktigt för att inte Startern skall bli utan medspelare. Spelschemat med Starter och telefonnummer finns på hemsidan och på anslagstavlan.

Har ni frågor så ring 072-239 51 39 eller maila stefan.johansson56@gmail.com

Varje spelare som vill vara med och tävla om priser, swishar 20 kr till onsdagsgolfens tävlingsledare före spel. Vi spelar 9 hål enligt schemat nedan (kommer senare).

En spelare i bollen för scoren och fotar scorekortet och skickar denna till tävlingsledaren, som gör resultatlistor. Resultaten läggs ut på hemsidan och sätts upp på anslagstavlan.

Priser. Resultatlistorna finns på anslagstavlan och i Receptionen, där man så snart som möjligt ska hämta ut vinsten på ett presentkort för att använda sin vinst till att köpa något i shopen.

Alla spelare ska registrera sin runda – markören ska alltid få ett mail om att registrering skett. Detta för att undanröja rykten om fusk.

Tävlingsledare år 2021, Stefan Johansson Tel. 072-239 51 39

 

 

 

 

Tävlingsrapporter, resultat och nyheter

FINAL Onsdagsgolfen, 19 september 2021

Hej,  Jag vill tacka alla som har gjort detta år och de år som jag har hållit i denna aktivitet till trevliga golfsommar, med att komma till Araslövs GK på onsdagseftermiddagarna för att spela golf och kämpa sig till en finalplats och som i år utspelade sig söndagen...

Onsdags golfen den 8 sept. 2021

Denna onsdag var den sista innan finalen och det blev spännande bland båda grupperna, då det var tätt i toppen bland damerna och tätt i botten bland herrarna. Ledaren bland damerna inför sista omgången kunde inte hålla undan. Den som knep förstaplatsen detta år var...

Onsdags golfen den 1 sept. 2021

Onsdagens tävling genomfördes under soliga förhållande, och med ett startfält på 21 spelare damer som herrar.  Denna gång var det slaggolf som spelform. Resultaten var väldigt bra i toppen för båda grupperna, med det bästa resultatet bland damerna, med 30 slag. Nästa...

Onsdags golfen den 25 augusti 2021

Onsdagens tävling genomfördes under delvis regniga förhållande, men ändå med ett startfält på 20 spelare damer som herrar. Denna gång var det slaggolf som spelform. Bland damerna var det hela 5 stycken som gick bättre än sitt hcp och det  bästa resultatet av 9...

Onsdagsgolfen den 18 juli 2021

Onsdagens tävling genomfördes under delvis regniga förhållande, men ändå med ett startfält på 21 spelare damer som herrar. Denna gång var det poängbogey som spelform. Damernas bästa resultat av 10 startande blev Carita Nilsson på 19 poäng, 1 poäng före tvåan Pia...

Onsdags golfen 11 augusti 2021

Onsdagens tävling genomfördes under fina  förhållande och med ett startfält på 21 spelare damer som herrar. Denna gång var det Poängbogey som spelform. Damernas bästa resultat av 9 startande var Pia Åkvist med 19 poäng, 1 poäng före två spelare med 18 poäng men där...