Onsdagsgolf Damer

Information och resultat

Information Onsdagsgolfen. Damer och Herrar

Uppdatering Svenska golfförbundet 17 maj 2021

SGF häver den starka avrådan för klubbar och distrikt att arrangera tävlingar och SGF:s verksamhet med förbundstävlingar och tävlingar ingående i SGF Golf Ranking kan starta.

Ovanstående innebär att vi i styrelsen har en förhoppning om att starta upp aktiviteter, såsom Onsdags Golfen, även för medlemmar födda tidigare än 2002, från 1 juni.

De sociala grupperna kan återuppta sitt spel och vi kan börja följa det uppgjorda tävlingsprogrammet. Första tävlingen blir 13 juni, följt av KM 4 juli och Nationell Damdag 8 juli.

Araslövs GK följer SGF:s rekommendationer och kommer att starta Onsdagsgolfen 2021, så fort som SGF lättar på restriktionerna för smittspridning av Covid-19.

Information kommer löpande på denna sida, mer information angående SGF:s uppdateringar och Araslövs GK:s beslut finns på Medlemssidan.

Onsdagsgolfen startar den 2 juni om det inte blir något bakslag i pandemin.

Styrelsen / Stefan Johansson

 

Välkommen att spela golf varje onsdag i Araslöv.

START 16.30 – 17.30 VID KIOSKEN

Info. Sociala grupper – 21

Vill man tävla kostar det 20:-/gång. Fördelning av startavgifterna är 80% till deltävlingen och 20% sparas till finalpriser, ca 1 pris/sjätte deltagare. OBS! Frivilligt! Deltävlingarnas pris är alltid presentkort i Shopen.

Ring Startern vid ankomst efter kl 17.00. Detta är viktigt för att inte Startern skall bli utan medspelare. Spelschemat med Starter och telefonnummer finns på hemsidan och på anslagstavlan.

Har ni frågor så ring ”telefonnr” eller maila ”adress”

Varje spelare som vill vara med och tävla om priser, swishar 20 kr till onsdagsgolfens tävlingsledare före spel. Vi spelar 9 hål enligt schemat nedan (kommer senare).

En spelare i bollen för scoren och fotograferar scorekortet och skickar denna bild till tävlingsledaren, som gör resultatlistor. Resultaten läggs ut på hemsidan och sätts upp på anslagstavlan.

Priser. Resultatlistorna finns på anslagstavlan och i Receptionen, där man så snart som möjligt ska hämta ut vinsten på ett presentkort för att använda sin vinst till att köpa något i shopen.

Alla spelare ska registrera sin runda – markören ska alltid få ett mail om att registrering skett. Detta för att undanröja rykten om fusk.

Tävlingsledare år 2022 är 

 

 

 

 

Tävlingsrapporter, resultat och nyheter

Vinfest på Araslöv

Lördagen den 4 november bjuder vi in till vinfest på Araslöv!   Läs mer!

Greenfee inkl. lunch!

Nu kör vi en sommarkampanj på greenfee och lunch! Gäller för bokad tid efter kl. 13.00 måndag - fredag (tom 16/8), lunch serveras från kl. 11.30 - 15.00

Resultatlistor 2021

–