Onsdagsgolf Damer

Information och resultat

Välkommen att spela golf varje onsdag i Araslöv.

START 16.30 – 17.30 VID KIOSKEN

Vill man tävla kostar det 20:-/gång. Fördelning av startavgifterna är 80% till deltävlingen och 20% sparas till finalpriser, ca 1 pris/sjätte deltagare. OBS! Frivilligt! Deltävlingarnas pris är alltid presentkort i Shopen.

Ring Startern vid ankomst efter kl 17.00. Detta är viktigt för att inte Startern skall bli utan medspelare. Spelschemat med Starter och telefonnummer finns på hemsidan och på anslagstavlan.

Har ni frågor så ring 072-239 51 39 eller maila stefan.johansson56@gmail.com

Den gemensamma Startern samlar in pengar för både damer och herrar. Vi spelar 9 hål enligt schemat nedan.

  • Scorekorten läggs i en låda som står i respektive omklädningsrum efter rundan. Startern hämtar dessa och mailar alla resultat till Stefan, som gör resultatlistor. Resultaten läggs ut på hemsidan och sätts upp på anslagstavlan.
  • Priser. Resultatlistorna finns på anslagstavlan och i Receptionen, där man så snart som möjligt ska hämta ut vinsten på ett presentkort för att använda sin vinst till att köpa något i shopen. 
  • Alla spelare ska registrera sin runda – markören ska alltid få ett mail om att registrering skett. Detta för att undanröja rykten om fusk.

Tävlingsrapporter, resultat och nyheter

Onsdagsgolfen den 11 september 2019

På den sista tävlingen skulle fyra damer spela om de sista finalplatserna, men två av dessa uteblev, så blev det två kvar. De redan kvalificerade spelarna tog inte några extrapoäng så finallistan blev som föregående onsdagen. I toppstriden var det två som kämpade om...

Onsdagsgolfen den 4 september 2019

I onsdags var det bättre deltagande än förra onsdagen vilket är glädjande, men det kanske blir så när det börjar ta slut på tillfällen att tävla och det närmar sig finalspel. Det var hela 9 st spelare som fick en sänkning av sitt hcp, grattis alla. Nästa onsdag är det...

Onsdagsgolfen den 28 augusti 2019

Denna onsdag var det lite mindre deltagare totalt än vad det har varit tidigare onsdagar, 12 herrar och 11 damer. Nu är det dags att kämpa om de sista platserna till finalen och ni som är strax utanför finalfältet har nu endast 2 tillfällen kvar. En uppmaning till de...

Onsdagsgolfen den 14 augusti 2019

Denna onsdag var det 3 st som sänkte sitt hcp och det var en dam och två herrar. Tävlingen bjöd på en regnskur med inblandning av hagel, där sista bollen bland herrarna fick borsta bort vatten från green på hål 15 innan det gick att putta, då koppen stod mitt i en...

BANSTATUS: Båda banorna är öppna med sommargreener.

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.