Som medlem i Araslövs GK har du tillgång till två fantastiskt fina 18- hålsbanor, en korthålsbana, fina träningsområden samt ett vackert och trivsamt klubbhusområde. För dig som medlem finns en mängd olika aktiviteter tex  juniorträningar, klubbtävlingar, seriespel och våra olika sociala grupper. Läs mer på sidorna nedan. Information till medlemmar sker företrädesvis på denna sida, men även på anslagstavla vid shopen.

 

AKTUELLT FÖR MEDLEMMAR / ANSLAGSTAVLAN

Information om klubbens verksamhet

Samtliga medlemmar kallas till Araslöv GKs årsmöte söndag 6 februari kl 15.00.

På grund av smittläget kommer årsmötet genomföras digitalt.

Anmäl ditt deltagande till gk@araslovgolf.se senast torsdag 3 februari. Lördagen den 5 februari skickas en möteslänk till den adress du anmäler dig ifrån, om inget annat anges.

Möteshandlingar kommer att finnas tillgängliga på hemsidan samt i receptionen (slussen) från och med fredag 28 januari.

Utifrån valberedningens förslag till årsmötet finns en vakant plats i styrelsen. Är du intresserad, kontakta styrelsens representant i valberedningen, Leo Kristensson tel nr 0708-242702.

Anmäl gärna ditt intresse till att sitta i valberedningen, även om du inte har möjlighet att delta på årsmötet.

Styrelsen gnm

Åsa Melkersson, ordförande

  

 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Tävlingar

Medlemskap på Araslöv

Hos oss kan du förvänta dig en anläggning av högsta kvalité i en trevlig och avkopplande miljö. Golfen är alltid i fokus men för den som önskar så finns en rad olika medlemsaktiviteter som både lyfter fram tävlingsmomentet som det sociala inom golfen. Dessa aktiviteter, våra sociala grupper och olika medlemsförmåner finns att läsa om här, lite längre ner på sidan.

Styrelsen

Styrelsen i Araslövs GK har till uppgift att verka för medlemmarnas trivsel och utveckling som golfspelare. Detta görs genom att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter.

Juniorer

Vår utbildningsverksamhet är öppen för alla juniorer, medlemmar såväl som icke medlemmar i åldern 6–18 år. Akademins träning riktar sig till alla nivåer från nybörjare till tävlingsspelare. För att delta i juniorträningen krävs inga speciella förkunskaper i introduktionsnivån av våra träningsgrupper. Vi hittar alltid en miljö och grupp som passar juniorens ålder, nivå och ambition. Alla juniorer är välkomna.

 

 

Uthyrning av golfbil m.m.

Medlem300 SEK / 18 hål
Medlem med läkarintyg200 SEK / 18 hål
Gäst350 SEK / 18 hål, 550 SEK / 36 hål
Gäst med läkarintyg300 SEK / 18 hål, 500 SEK / 36 hål
3-hjulig vagn50 SEK / dag
El-vagn100 SEK / dag
Klubbor250 SEK / dag