Som medlem i Araslövs GK har du tillgång till två fantastiskt fina 18- hålsbanor, en korthålsbana, fina träningsområden samt ett vackert och trivsamt klubbhusområde. För dig som medlem finns en mängd olika aktiviteter tex  juniorträningar, klubbtävlingar, seriespel och våra olika sociala grupper. Läs mer på sidorna nedan. Information till medlemmar sker företrädesvis på denna sida, men även på anslagstavla vid shopen.

 

AKTUELLT FÖR MEDLEMMAR / ANSLAGSTAVLAN

Information om klubbens verksamheter

  Uppdatering 12 april 2021

SGF:s starka avrådan från tävling samt beslut att inte arrangera förbundstävlingar utöver yrkesmässig idrott gäller till och med 9 maj. Beslutet förlängs eller omvärderas veckovis. Nytt beslut kommuniceras måndag 19 april.

. Från Svenska Golfförbundets hemsida 210412

 Ovanstående innebär att Araslövs GK inte kommer att genomföra några aktiviteter förrän tidigast 10 maj.  Bland annat blir det inte någon klubbtävling 1 maj.

Juniorverksamheten genomförs dock som planerat.

Seriespel i Skånes golfförbunds regi genomförs inte heller före 9 maj.

 / Styrelsen

För dig som är medlem på Araslöv

Araslövs GK 2021
Tyvärr har vi fortfarande stor smittspridning och tydliga rekommendationer som inskränker på vår vardag. Av denna anledning kommer klubben inte genomföra några som helst aktiviteter före mars månad. Dock kommer styrelsen genomföra sina möten, men då digitalt.
Tävlingsprogram, information om juniorverksamhet och övriga aktiviteter kommer att publiceras efterhand på hemsidan och på anslagstavlan vid shopen.
/ Åsa Melkersson, ordförande.

 

 

Tävlingar

Medlemskap på Araslöv

Hos oss kan du förvänta dig en anläggning av högsta kvalité i en trevlig och avkopplande miljö. Golfen är alltid i fokus men för den som önskar så finns en rad olika medlemsaktiviteter som både lyfter fram tävlingsmomentet som det sociala inom golfen. Dessa aktiviteter, våra sociala grupper och olika medlemsförmåner finns att läsa om här, lite längre ner på sidan.

Styrelsen

Styrelsen i Araslövs GK har till uppgift att verka för medlemmarnas trivsel och utveckling som golfspelare. Detta görs genom att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter.

Juniorer

Vår juniorträning är öppen för alla medlemmar och icke medlemmar i åldern 10–21 år. Vi riktar träningen mot alla, nybörjare såväl som tävlingsspelare och för att delta i juniorträningen krävs inga förkunskaper, alla är välkomna!

 

 

 

Uthyrning av golfbil m.m.

Medlem300 SEK / 18 hål
Medlem med läkarintyg200 SEK / 18 hål
Gäst350 SEK / 18 hål, 550 SEK / 36 hål
Gäst med läkarintyg300 SEK / 18 hål, 500 SEK / 36 hål
3-hjulig vagn50 SEK / dag
El-vagn100 SEK / dag
Klubbor250 SEK / dag

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.