För dig som är medlem på Araslöv

Som medlem i Araslövs GK har du tillgång till två fantastiskt fina 18- hålsbanor, en korthålsbana, fina träningsområden samt ett vackert och trivsamt klubbhusområde. För dig som medlem finns en mängd olika aktiviteter tex  juniorträningar, klubbtävlingar, seriespel och våra olika sociala grupper. Läs mer på sidorna nedan. Information till medlemmar sker företrädesvis på denna sida, men även på anslagstavla vid shopen.

AKTUELLT FÖR MEDLEMMAR

Årsmöte den 9 februari 2020

Årsmöte Araslövs GK Söndag 9 februari 15.00 Gladan Samtliga medlemmar i Araslövs GK bjuds in till årsmöte söndagen den 9 februari kl 15.00 i konferenslokalen Gladan. Efter sedvanliga...

Medlemsfaktura

Från och med 12 december fram till den 31 januari kommer din medlemsfaktura att finnas under ”Betalningar” på ”Min Golf”. Här kan du betala med valfritt kreditkort eller MoreGolf. För att betala...

Välkommen till Medlemsresa

Österlens GK- Djupa Dal Söndagen 13 oktober Söndagen den 13 oktober åker vi till Österlens GK och spelar på Djupa dal. Avresa med Kagans Buss 7.45 från parkeringen på Araslöv Fika vid ankomst Spel i...

Tävlingar

Text kommer här senare.

Medlemskap på Araslöv

Hos oss kan du förvänta dig en anläggning av högsta kvalité i en trevlig och avkopplande miljö. Golfen är alltid i fokus men för den som önskar så finns en rad olika medlemsaktiviteter som både lyfter fram tävlingsmomentet som det sociala inom golfen. Dessa aktiviteter, våra sociala grupper och olika medlemsförmåner finns att läsa om här, lite längre ner på sidan.

Styrelsen

Styrelsen i Araslövs GK har till uppgift att verka för medlemmarnas trivsel och utveckling som golfspelare. Detta görs genom att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter.

Juniorer

Vår juniorträning är öppen för alla medlemmar och icke medlemmar i åldern 10–21 år. Vi riktar träningen mot alla, nybörjare såväl som tävlingsspelare och för att delta i juniorträningen krävs inga förkunskaper, alla är välkomna!

 

 

 

Uthyrning av golfbil m.m.

Medlem300 SEK / 18 hål
Medlem med läkarintyg200 SEK / 18 hål
Gäst350 SEK / 18 hål, 550 SEK / 36 hål
Gäst med läkarintyg300 SEK / 18 hål, 500 SEK / 36 hål
Säsongskort end med läkarintyg3.200 SEK / år
3-hjulig vagn50 SEK / dag
El-vagn100 SEK / dag
Klubbor250 SEK / dag

BANSTATUS: Norra banan är för närvarande stängd. Södra banan öppen med sommargreener, vid frost gäller dock vintergreener.

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.