Som medlem i Araslövs GK har du tillgång till två fantastiskt fina 18- hålsbanor, en korthålsbana, fina träningsområden samt ett vackert och trivsamt klubbhusområde. För dig som medlem finns en mängd olika aktiviteter tex  juniorträningar, klubbtävlingar, seriespel och våra olika sociala grupper. Läs mer på sidorna nedan. Information till medlemmar sker företrädesvis på denna sida, men även på anslagstavla vid shopen.

 

AKTUELLT FÖR MEDLEMMAR / ANSLAGSTAVLAN

 

  Information om klubbens verksamhet

 

  Medlemsinformation juli 2022

 

Firande av en 30-åring

För 30 år sedan, 1992, bildades Araslöv GK och nu i söndags den 14 augusti firade vi detta med ett antal aktiviteter. Ett samarbete mellan Araslöv GK, Golfbanebolaget och Araslöv Shop & Academy.

Detta är verkligen en dag att minas. Dagen inramades av ett fantastiskt väder som gjorde att publiken kunde njuta av alla tävlingsmoment och uppvisning.

Det spelades en för dagen passande 30-hålstävling där Andreas Jönsson segrade. Vi genomförde klubbmästerskap (KM) i puttning och Long Driving. Puttningen vann Hannes Bergman efter särspel mot fjolårsmästaren Bertil Olsson. Long Driving vann Kajsa Levin damklassen och vår egen klubbchef, Gustaf Hagen, vann herrklassen. I närmast flagg tävlingen var Hans Alexsson närmast med 93cm och chiptävlingen vanns av Bengt Svensson efter särspel mot sex andra tävlande

Leif Ryd berättade om bakgrunden till köpet av Araslöv 1992, anläggningens utveckling sedan dess och vilka höga ambitioner som finns framåt. Linus Flink och hans kompis Peter spelade gitarr och saxofon samtidigt som restaurangen bjöd på smörgåssnittar och cider.

Linda Lindell genomförde en uppskattad introduktion om golfens grunder. Till sin hjälp hade hon Gustaf och de båda visade vad som är viktigt i golfens grunder.

Många verkade tycka att konceptet var lyckat så kanske kommer delar av programmet att bli ett stående inslag kommande år.

Stort tack till alla, deltagare och funktionärer, att ni gjorde dagen till vad den blev.

ArvGK

Golfbanebolaget

Marcus, Linda och CC

 

Tävlingar

Medlemskap på Araslöv

Hos oss kan du förvänta dig en anläggning av högsta kvalité i en trevlig och avkopplande miljö. Golfen är alltid i fokus men för den som önskar så finns en rad olika medlemsaktiviteter som både lyfter fram tävlingsmomentet som det sociala inom golfen. Dessa aktiviteter, våra sociala grupper och olika medlemsförmåner finns att läsa om här, lite längre ner på sidan.

Styrelsen

Styrelsen i Araslövs GK har till uppgift att verka för medlemmarnas trivsel och utveckling som golfspelare. Detta görs genom att erbjuda ett brett utbud av aktiviteter.

Juniorer

Vår utbildningsverksamhet är öppen för alla juniorer, medlemmar såväl som icke medlemmar i åldern 6–18 år. Akademins träning riktar sig till alla nivåer från nybörjare till tävlingsspelare. För att delta i juniorträningen krävs inga speciella förkunskaper i introduktionsnivån av våra träningsgrupper. Vi hittar alltid en miljö och grupp som passar juniorens ålder, nivå och ambition. Alla juniorer är välkomna.