Våra golfbanor är både för proffs och amatörer

Golfbanorna på Araslöv

Våra två banor, Araslöv Norra och Södra är två moderna golfbanor med utmaningar och stora upplevelser. Båda banorna har blandad karaktär med hed- och parkinslag. Hos oss kommer du att möta storslagna bokskogar, svagt böljande landskap och en vacker utsikt över Araslövssjön och Kristianstads stadssilhuett. Banornas layout är väldigt uppskattad med en spelsvårighet som du själv kan påverka genom valet av utslagsplats. Oavsett valet av utslagsplats/tee så kommer du att möta två banor med en smart och tydlig layout där även du som förstagångsgäst lätt ska få en känsla av vad som väntar. Araslöv har blivit känd för sin jämna och höga kvalitet där framför allt greenkvaliten är påtagligt hög. Oavsett om du är proffs eller nybörjare så är våra banor en kul och bra utmaning för dig.

Medlem eller inte, alla kan spela på två av Skånes främsta golfbanor
Alla, medlemmar som icke medlemmar, har möjlighet att nyttja våra golfbanor. Du får spela på två av de främsta golfbanorna i Skåne och vi kan garantera att du kommer att utvecklas som spelare. 

Golfanläggningen i Skåne som bjuder på mer
Det är så klart golf som står i centrum för allt på Araslöv. Därför ligger också både vårt  hotell samt vår restaurang direkt på våra golfbanor för den som vill stanna längre. Vårt hotell med fräscha, nya och rymliga rum och en restaurang med utsökt mat är en perfekt förberedelse för nästa dags spel.Genom att du bor i direkt anslutning till golfbanorna har du nära till det allra viktigaste, nämligen golfen. Vakna utvilad, ät gott och fokusera på ditt spel på två av Skånes bästa golfbanor. 

Du kan uppleva allt detta genom vårt golfpaket som har blivit ett av Sveriges mest populära. Du får en golfupplevelse på en av de bästa golfanläggningarna i Skåne tillsammans med halvpension. Kan en golfvistelse bli bättre än så?

Slopekalkylator Araslöv Norra

Slopekalkylator Araslöv Södra

AKTUELL BANINFO

Endast södra banan är öppen from idag

Nu stänger vi norra banan för denna säsongen. Södra banan är öppen med sommargreener. Banan stängs vid de första frostdagarna Vi har då kommit till den tid tiden på året då vi har frost på nätterna...

Araslöv i höstskrud!

Denna veckan förbereder Araslöv greenteam Södra banan inför vintern och den är därmed stängd till och med söndag 7/11. Norra banan är öppen.

Sommargreener från kl 11.00

Vi kommer att öppna sommargreenerna på Södra banan från kl. 11.00 varje dag (med start 16/3), tills frosten på nätterna släppt. Även ordinarie tee:s öppnar vi. Den 17/3 öppnar vi Norra banan. Lite...

Södra banan är öppen med sommargreener

Det gick snabbt från vinter till vår och detta har gjort att vi nu tänker öppna upp för spel till ordinarie greener. Det finns några saker som är otroligt viktigt att tänka på när det gäller just...