Våra golfbanor är både för proffs och amatörer

Golfbanorna på Araslöv

Våra två banor, Araslöv Norra och Södra är två moderna golfbanor med utmaningar och stora upplevelser. Båda banorna har blandad karaktär med hed- och parkinslag. Hos oss kommer du att möta storslagna bokskogar, svagt böljande landskap och en vacker utsikt över Araslövssjön och Kristianstads stadssilhuett. Banornas layout är väldigt uppskattad med en spelsvårighet som du själv kan påverka genom valet av utslagsplats. Oavsett valet av utslagsplats/tee så kommer du att möta två banor med en smart och tydlig layout där även du som förstagångsgäst lätt ska få en känsla av vad som väntar. Araslöv har blivit känd för sin jämna och höga kvalitet där framför allt greenkvaliten är påtagligt hög. Oavsett om du är proffs eller nybörjare så är våra banor en kul och bra utmaning för dig.

Medlem eller inte, alla kan spela på två av Skånes främsta golfbanor
Alla, medlemmar som icke medlemmar, har möjlighet att nyttja våra golfbanor. Du får spela på två av de främsta golfbanorna i Skåne och vi kan garantera att du kommer att utvecklas som spelare. 

Golfanläggningen i Skåne som bjuder på mer
Det är så klart golf som står i centrum för allt på Araslöv. Därför ligger också både vårt  hotell samt vår restaurang direkt på våra golfbanor för den som vill stanna längre. Vårt hotell med fräscha, nya och rymliga rum och en restaurang med utsökt mat är en perfekt förberedelse för nästa dags spel.Genom att du bor i direkt anslutning till golfbanorna har du nära till det allra viktigaste, nämligen golfen. Vakna utvilad, ät gott och fokusera på ditt spel på två av Skånes bästa golfbanor. 

Du kan uppleva allt detta genom vårt golfpaket som har blivit ett av Sveriges mest populära. Du får en golfupplevelse på en av de bästa golfanläggningarna i Skåne tillsammans med halvpension. Kan en golfvistelse bli bättre än så?

Slopekalkylator Araslöv Norra

Slopekalkylator Araslöv Södra