Vill du jobba på Araslöv?

Araslöv krog söker Front of house som vill vara en del i att ta vår servicesupplevelse till nya nivåer!

Vi vill nu stärka vårt serveringsteam för att ta serviceupplevelsen till nya nivåer. Vi söker dig med gedigen erfarenhet och med vana av a la carte servering.

Du kommer arbeta nära vår Food & Beverage Manager för att tillsammans förädla och utveckla vår serviceupplevelse. Tjänsten innebär ett ansvar för vårt serveringsteam och att leda och utveckla dem i vårt arbete.

Vi erbjuder en heltidstjänst med tillträde snarast. Tjänsten är flexibel och innebär arbetstid på dagtid, kvällstid och helger.

Du
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper där positiv inställning, lagspelare och rakhet är viktiga. Vi vill att du leder genom kunskap och inställning. Du planerar din och dina medarbetares tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. Du har också ansvaret för att budgeten efterföljs och är delaktig i schemaläggningen. Vi önskar att du är kreativ med goda kunskaper om dryck och mat och dryck i kombination, vill ta plats i vår utvecklingsprocess och att du har passion för att skapa trivsel för både gäster och personal.

Vi
Araslöv, ett historiskt gods som nu husar en resort i svårslagen naturskön miljö.
En kort bilfärd från Kristianstad möter du en blandning av historiska och moderna lokaler där matupplevelsen är i fokus. Här serveras mat från morgon till kväll, där kvällens middag är vårt adelsmärke.
Hos oss möter Du en varm och välkomnande naturinspirerad atmosfär vilket troligtvis är en av de främsta anledningarna till att vi har så många återkommande gäster.
Förutom övernattande golfspelare är konferens-, bröllop-och
jaktgäster en del av vår vardag på Araslöv.
Är du intresserad av att bli en del av oss och vår framtid så skicka din ansökan till mig på christoffer@araslovgolf.se