Vill du jobba på Araslöv?

Disk/shuttle

Är det dig vi söker?

Just nu letar vi på Araslöv personal inför kommande säsong. Vi är en golfanläggning som ligger strax norr om Kristianstad med ett av Sveriges mest populära golfpaket. Vårt mål är att ge våra gäster en upplevelse som de kommer att minnas och något som man längtar efter att komma tillbaka till.

Vi som jobbar på Araslöv har en stark sammanhållning med hög servicegrad och ett stort engagemang. Vi vill alltid bli bättre, ha roligt och hjälpa varandra.

På Araslöv har maten och servicen en central roll och vi vill ge våra gäster en upplevelse från morgon till kväll. Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon till sen kväll med frukost och fika, tallriksserverad lunch kompletterad av en bistromeny som det går att beställa ifrån under hela eftermiddagen samt kvällar med à la cartemeny.

Vi strävar efter att använda närproducerade råvaror och vår målsättning är att erbjuda en helhetsupplevelse som innebär att endast de bästa råvarorna serveras i vår restaurang.

Om dig:

Du är glad, engagerad, nyfiken, gillar ordning och reda och har ett genuint intresse för serviceyrket. Du är en lagspelare och ser lösningar framför problem, är flexibel, gillar när det är högt tempo och är stresstålig.

B-körkort är ett krav.

Dina arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i disken med vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att hjälpa serveringen med vissa arbetsuppgifter såsom förberedelser, gå med tallrikar, plocka disk, samt att köra shuttle.

Shuttle ingår tur och retur till vår kvällsservering för de gäster som bokat ett golfpaket hos oss och bor på vårt golfhotell. Golfhotellet är beläget cirka 2 kilometer ifrån restaurangen. Vi har både lunchservering och kvällsservering vilket gör att finns möjlighet till ett varierat arbete alternativet att du vill fokusera mer på en del.

 

Anställningsvillkor:

Säsongsanställning

Lönetyp: timlön.

Tillträde: efter överenskommelse.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev eller övriga frågor till:

Christoffer@araslovgolf.se

Märk din ansökan med vilken tjänst du är intresserad av.

Under rådande omständigheter kommer första kontakten ske via mejl därefter telefon.

Vi tillämpar löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!