FINAL Onsdagsgolfen, 19 september 2021

On 21 september, 2021
"

LÄS MER

Hej, 

Jag vill tacka alla som har gjort detta år och de år som jag har hållit i denna aktivitet till trevliga golfsommar, med att komma till Araslövs GK på onsdagseftermiddagarna för att spela golf och kämpa sig till en finalplats och som i år utspelade sig söndagen den 19 september på södra banan med spelformen slaggolf +5.

Då jag kommer att återvända till Östersund i april nästa år och efter 12 år i denna klubb, så önskar jag att någon kan ta över stafettpinnen efter mig och vara klubben behjälplig med att hålla i denna aktivitet så att denna trevliga samvaro kan fortsätta i samma anda.

Finns intresset, hör av dig till mig.

Tävlingsledare  / Stefan Johansson

FINAL Spelet

Vid finalspelet för 2021 års onsdagsgolf, var vi 9 damer och 8 herrar, då vi fick ett avhopp bland herrarna tidigt på söndagsmorgonen.

Damernas bästa resultat fick avgöra av spelhcp, då både ettan och tvåan hade 74 slag. Den som gick segrande ur detta var Marie Ivarsson och på andra plats kom Carita Nilsson. Dessa hade båda två slag mer än trean och fyran, men där Kerstin Ljunggren Ristevski kom trea på bättre spelhcp. Priserna till de tre bästa spelarna utgjordes av presentkort i shopen. Grattis till vinnarna.

Herrarnas bästa resultat stod Jan Nilsson för, då han var den enda spelaren med röda siffror på resultatet 71 slag. Andraplatsen fick avgöras på spelhcp då två spelare hade 75 slag och där Harry Körkkö hade bättre spelhcp än trean tävlingsledaren Stefan Johansson. Priserna till de tre bästa spelarna utgjordes av presentkort i shopen. Grattis till vinnarna.

Prislistorna finns som vanligt som filer på denna sida.

Tack igen för mig.

Tävlingsledare 

Stefan Johansson