Onsdags golfen den 8 sept. 2021

On 10 september, 2021
"

LÄS MER

Denna onsdag var den sista innan finalen och det blev spännande bland båda grupperna, då det var tätt i toppen bland damerna och tätt i botten bland herrarna.

Ledaren bland damerna inför sista omgången kunde inte hålla undan. Den som knep förstaplatsen detta år var Carita Nilsson.

Bland herrarna, så var vinnaren Harry Körkkö ohotad inför sista omgången, men det var desto jämnare i botten av de 9 finalisterna. In på 9 plats kämpade sig Mats Persson in, men då han har meddelat förhinder på finaldagen så kommer då den förste som ligger utanför listan att få en plats i finalen.

Om någon inte kan spela på finaldagen så måste den spelaren meddela Stefan Johansson snarast, för att finalisterna skall kunna utses.

Finalen spelas med spelformen “slagspel +5” på södra banan söndagen den 19 september och med starttider från 09:00.

Onsdagens tävling genomfördes under soliga förhållande, och med ett startfält på 20 spelare damer som herrar.  Denna gång var det poängbogey som spelform. Resultaten var väldigt bra i toppen för båda grupperna, med det bästa resultatet bland herrarna med 23 poäng.

Det bästa resultatet bland de 8 damerna som startade blev Marie Ivarsson på 19 poäng, men som hade bättre spelhandicap än tvåan Margareth Johnsson. Grattis Marie, vinsten finns att avhämta som presentkort i shopen.

Herrarnas bästa resultat av 12 startande blev Mats Sten med fantastiska 23 poäng, 2 poäng bättre än  tvåan Stefan Johansson och trean Erland Johnsson, men där Stefan hade bättre spelhandicap. Grattis Mats och Stefan, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

Tävlingsansvarig

Stefan Johansson