Onsdags golfen den 1 sept. 2021

On 4 september, 2021
"

LÄS MER

Onsdagens tävling genomfördes under soliga förhållande, och med ett startfält på 21 spelare damer som herrar.  Denna gång var det slaggolf som spelform. Resultaten var väldigt bra i toppen för båda grupperna, med det bästa resultatet bland damerna, med 30 slag.

Nästa omgång den 8 september, är sista omgången av onsdagsgolfen innan finalen och det är tufft bland de som har möjlighet att komma in bland de 9 som spelar finalen.

Kämpa nästa gång för att komma in i finalspelet. Lycka till.

Det bästa resultatet bland de 9 damerna som startade blev Margareth Johnsson med ett fantastiskt bra resultat på endast 30 slag, 2 slag bättre än tvåan Birgitta Lidén med 32 slag. Grattis Margareth och Birgitta, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

Herrarnas bästa resultat av 12 startande blev Martin Sjöstedt med fantastiska 32 slag, 1 slag bättre än  tvåan Mats Sten. Grattis Martin och Mats, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

Tävlingsansvarig

Stefan Johansson