Onsdags golfen den 25 augusti 2021

On 27 augusti, 2021
"

LÄS MER

Onsdagens tävling genomfördes under delvis regniga förhållande, men ändå med ett startfält på 20 spelare damer som herrar. Denna gång var det slaggolf som spelform.

Bland damerna var det hela 5 stycken som gick bättre än sitt hcp och det  bästa resultatet av 9 startande blev Marie Ivarsson med ett fantastiskt bra resultat på endast 32 slag,   2 slag bättre än tvåan Carita Nilsson med 34 slag. Grattis Marie och Carita, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

Herrarnas bästa resultat av 11 startande blev Sverrir Jonsson med 36 slag, 1 slag bättre än 3 spelare på 37 slag och där Patric Bohlin blev tvåa då han hade bästa spelhcp. Grattis Sverrir och Patric, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

Tävlingsansvarig

Stefan Johansson