Junior tävling “Slaget om Skåne” 27 juli 2021

On 31 juli, 2021
"

LÄS MER

Slaget om Skåne – Race to Bokskogen Elit #4 genomfördes på Araslövs GK 27 juli. Vinnare, efter två rundor, blev Elice Fredrikssom, Halmstad GK 145 slag och Emil Möller, Vasatorps GK 140 slag. Totalt kämpade 78 duktiga juniorer i det tufft väder. Eftermiddagens deltävling fick avbrytas 1,5 timme pga åska och tävlingen avslutades klockan 21 på kvällen då vädret var ljust och varmt.

 

Bakgrund till tävlingen:

NYHET – två klasser
För att låta fler spelare tävla har vi i år en ELIT och en FUTURE klass. Omgångarna spelas samtidigt och innehåller 6 deltävlingar som spelas över 36 hål och är rankinggrundande. I varje klass finns möjlighet att ta sig till final via Order of Merit. Tävlingen är öppen för juniorer 13 – 21 år och det är plats för 54 killar och 24 tjejer till varje tävling och klass.

Gemensam final den 17 – 18 oktober
De 16 bästa killarna och de 8 bästa tjejerna i varje klass bjuds in till finalen

Uttagning
Uttagningen sker enligt ranking och hcp.

Final
Finalen för juniorerna och spelas 18+18 hål på Bokskogen.

/ Styrelsen