Onsdags golfen 21 juli 2021

On 23 juli, 2021
"

LÄS MER

Onsdagens tävling genomfördes på södra banan och som vanligt kan man säga i strålande väder och med bra resultat.

Startfältet denna dag var på  19 spelare damer som herrar. Denna gång var det poängbogey som spelform.

Damernas bästa resultat av 10 startande hade denna onsdag Lotta Jönsson som hade 21 poäng, 1 poäng före två spelare med 20 poäng, men där Kerstin Ljunggren Ristevski hade lägst HCP före Carita Nilsson. Grattis Lotta och Kerstin, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

Herrarnas bästa resultat av 9 startande hade Harry Körkkö på fantastiska 24 poäng 3 poäng före 2:an Stefan Johansson som hade 21 poäng. Grattis Harry och Stefan, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

Onsdags golfen den 28 juli är inställt på grund av Araslövsdagarna som pågår under denna vecka.

Tävlingsansvarig

Stefan Johansson