Onsdagsgolfen den 7 Juli 2021

On 10 juli, 2021
"

LÄS MER

Onsdagens tävling genomfördes på södra banan i strålande väder och med bra resultat.

Startfältet denna dag var på 22 spelare damer som herrar. Denna gång var det slaggolf som spelform.

Damernas bästa resultat av 9 startande fick avgöras med spelhcp, då det var 2 st som hade 34 slag och den som hade bästa spelhcp var Marie Ivarsson före tvåan Camilla Breitenfellner. Grattis Marie och Camilla, vinsten finns att avhämta som presentkort i shopen.

Herrarnas bästa resultat av 13 startande  fick avgöras med spelhcp, då det var 2 st som hade 32 slag och den som hade bästa spelhcp var Harry Körkkö före tvåan Mats Sten. Grattis Harry och Mats, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

En liten tröst för mig att jag inte hamnade på prisplatsen var att jag gjorde en Eagle på hål 4.

Tävlingsansvarig

Stefan Johansson