Onsdagsgolfen den 7 Juli 2021

On 10 juli, 2021
"

LÄS MER

Onsdagens tävling genomfördes på södra banan i strålande väder och med bra resultat.

Startfältet denna dag var på 22 spelare damer som herrar. Denna gång var det slaggolf som spelform.

Damernas bästa resultat av 9 startande fick avgöras med spelhcp, då det var 2 st som hade 34 slag och den som hade bästa spelhcp var Marie Ivarsson före tvåan Camilla Breitenfellner. Grattis Marie och Camilla, vinsten finns att avhämta som presentkort i shopen.

Herrarnas bästa resultat av 13 startande  fick avgöras med spelhcp, då det var 2 st som hade 32 slag och den som hade bästa spelhcp var Harry Körkkö före tvåan Mats Sten. Grattis Harry och Mats, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

En liten tröst för mig att jag inte hamnade på prisplatsen var att jag gjorde en Eagle på hål 4.

Tävlingsansvarig

Stefan Johansson

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.