Onsdags Golfen 30 juni 2021

On 6 juli, 2021
"

LÄS MER

Onsdagens tävling genomfördes utan mig på plats då jag var på semester uppe i Jämtland, därav den sena resultatrapporten.

Startfältet denna dag var på 20 spelare damer som herrar. Denna gång var det slaggolf som spelform.

Damernas bästa resultat av 9 startande fick avgöras med spelhcp, då det var 3 st som hade 33 slag och den som hade bästa spelhcp var Lotta Jönsson  före tvåan Mary Önnervik och trean Pia Åkvist. Grattis Lotta och Mary, vinsten finns att avhämta som presentkort i shopen.

Herrarnas bästa resultat av 11 startande, var denna dag Jan Nilsson på 36 slag och andraplatsen fick avgöras med spelhcp, då det var 3 st som hade 37 slag och den som hade bästa spelhcp var Inge Svensson före trean Sverrir Jonsson och fyran Håkan Fristedt. Grattis Jan och Inge, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

Tävlingsansvarig

Stefan Johansson