Onsdags golfen 23 juni 2021

On 23 juni, 2021
"

LÄS MER

Onsdagens tävling genomfördes under soliga  förhållande och med ett startfält på endast 19 spelare damer som herrar, då onsdagsgolfen denna dag krockade med Sveriges match mot Polen i EM.(GRATTIS TILL VINSTEN SVERIGE) Denna gång var det poängbogey som spelform.

Damernas bästa resultat av 6 startande fick avgöras med Hcp, då det var 2 st som hade 20 poäng och den som hade bästa Hcp var Carita Nilsson före tvåan Camilla Britenfellner. Grattis Carita, vinsten finns att avhämta som presentkort i shopen.

Herrarnas bästa resultat av 13 startande, fick avgöras med Hcp, då det var 2 st   som hade 20 poäng och den som hade bästa Hcp var Harry Körkkö före tvåan Sverrir Jonsson. Grattis Harry och Sverrir, vinsterna finns att avhämta som presentkort i shopen.

Tävlingsansvarig

Stefan Johansson