Onsdags golfen 1 Juli 2020

On 4 juli, 2020
"

LÄS MER

 

Äntligen har onsdagsgolfen kommit igång detta ovanliga år med en pandemi som har stoppat all tävlingsverksamhet. 

Onsdagens tävling genomfördes under fina förhållande och med ett startfält på 21 spelare, damer som herrar. Denna gång var det slaggolf som spelform, trots en liten felskrivning i startlistan som fanns vid starten.

Damernas bästa resultat kom denna gång att avgöras på slagen de sista 6 hålen mellan Marie Ivarsson och Åsa Melkersson då båda hade 36 slag på rundan, där Marie tog hem segern med 2 slags marginal, 31 mot 33. Grattis Marie och Åsa, vinsterna finns att avhämta i receptionen.

Övriga med lika många slag på extra poängplats är kontrollerade mot sista 6 hålen.

Herrarnas bästa resultat hade Andres Munoz med 33 slag 1 slag före Ronny Rapp och Maths Jönsson där Ronny tog andraplatsen med 1 slag bättre än Maths på de sista 6 hålen, 25 mot 26. Grattis Andres och Ronny, vinsterna finns att hämta i receptionen.

Övriga med lika många slag på extra poängplats är kontrollerade mot sista 6 hålen.

Tävlingsansvarig

Stefan Johansson

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.