Utifrån rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och SGF kommer klubben att ställa in samtliga planerade aktiviteter fram till och med 30 juni.

On 8 april, 2020
"

LÄS MER

Utifrån rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Golfförbundet kommer klubben att ställa in samtliga planerade aktiviteter fram till och med 30 juni. Detta gäller klubbtävlingar, samtliga sociala grupper och damupptakt. Skånes golfförbund har beslutat att ställa in all form av seriespel under samma period, dvs tom 30 juni.

OBS!! Juniorverksamheten omfattas inte av detta beslut, särskild information kommer att förmedlas till juniorer med vårdnadshavare, samt på hemsidan och på anslagstavlan.

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.