Vårstart

On 18 mars, 2020
"

LÄS MER

Efter vinterns stormar har vi en hel del städning framför oss. Det kommer att uppta vår tid under en vecka nu. Greener ska dressas och vi kommer även under v 12 försöka klippa in nya linjer på banan. Vi ser fram emot att båda banorna är igång runt den 2/4. För att minska sjukdomstryck, och gynna grästillväxt har vi fällt en del träd för att släppa in både vind och sol till greener. Vi har även påbörjat ett längre projekt, med renoveringsarbeten av våra hotell och övriga byggnader.

                                             

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.