Onsdagsgolfen den 11 september 2019

On 11 september, 2019
"

LÄS MER

Här var det spännande, den sista deltävlingen, tre spelare som skulle göra upp om den sista finalplatsen. Den som låg på sista finalplatsen sen föregående vecka, spelade inte till sig några extrapoäng, men det gjorde de två som låg strax utanför finallistan och en av dessa knep den sista finalplatsen.

I toppstriden var det även här spännande, då fyra herrar hade chans att ta första platsen. Tre av dessa spelade inte på topp, men den fjärde knep däremot extrapoäng och hoppade upp till delad första plats. Då måste poängtavlan fram för att räkna ut om vem som till slut blev årets vinnare. Båda två hade lika många ”10 poängare” och därefter blev det ”8 poängarna” som fick avgöra. Vinnaren hade tre ”8 poängare” medan tvåan hade två ”8-poängare”.

De som kommit med bland de 9 finalisterna, på både dam- och herrsidan måste meddela tävlingsledningen, Stefan Johansson, om ni inte har möjlighet att spela finalen. I så fall har nästa spelare på listan chans att komma med i finalen.

Finalen spelas lördagen den 21 september på Norra Banan. Starttider 09:00 – 09:50.

Finallistan ligger på hemsidan, se nedan.

Nu till resultaten denna sista onsdag, herrarnas sluttävling var jämn, men i topp var vinnaren Harry Körkkö som hade 20 poäng, en poäng före tvåan och trean.

Grattis till vinsten Harry.

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.