Onsdagsgolfen den 4 september 2019

On 4 september, 2019
"

LÄS MER

I onsdags var det bättre deltagande än förra onsdagen vilket är glädjande, men det kanske blir så när det börjar ta slut på tillfällen att tävla och det närmar sig finalspel. Det var hela 9 st spelare som fick en sänkning av sitt hcp, grattis alla. Nästa onsdag är det sista gången att försöka komma in på listan och det är några som har den möjligheten, beroende på hur de spelar sista omgången. När det nu är sista gången för kvalspel, så bjuder tävlingsledningen på kaffe till de som ska deltaga på onsdagsolfen. Du får även Startschemat för onsdagsgolfen, då det blivit en ändring på finalbanan, från Södra banan till Norra banan, den nya hittar du nedan.

Bäst bland herrarna denna gång blev Gunnar Holmström, som hade fina 33 slag och var ett slag bättre än tvåan, trean och fyran och två slag bättre än femman och sexan.

Grattis Gunnar till vinsten.

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.