Stora KM den 30 juni 2019

On 30 juni, 2019
"

LÄS MER

Söndagen den 30 juni hade Araslöv stora KM över 36 hål, där 20 tappra spelare ställde upp för spel i strålande solsken och med en temperatur över 30 grader i skuggan. En fantastisk prestation där det gick åt en hel del vatten och energidryck som klubben och bolaget bjöd på under rundorna. Nu till resultatet.

Klubbmästare bland damerna blev Malin Åberg 8 slag före tvåan Marie Ivarsson.
Klubbmästare bland herrarna blev Charlie Lindh som gick på par i rond 1 och 3 under par på rond 2. På andra plats kom Gerardo Munoz även han 8 slag efter vinnaren.

Följ länken för att se resultatet; https://www.araslovgolf.se/se/golf/medlem/tavlingar/git-tavlingar eller gå tävlingsrapporter 2019 och se “KM 2019”.

Golfskola

Tillsammans med Marcus Golfskola erbjuds kurser för alla nivåer. Deltagarna blir indelade i grupper efter hcp och tränar därför med golfare på er egen nivå. Grupperna är 5-8 deltagare för att få gott om tid för alla.